PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Nova neobvezno-obvezna oprema za v avto! Starši in otroci so NAVDUŠENI!

Nova neobvezno-obvezna oprema za v avto! Starši in otroci so NAVDUŠENI!

Vsi starši, ki imate otroke, se boste verjetno družno strinjali − vsak krajši, ali pa, še huje, daljši prevoz otrok, ki še morajo sedeti v avtosedežih, je nečloveško trpinčenje. Avtosedež je obvezen in proti temu ne moremo nič. Ampak dejstvo je, da se otroci vožnji upirajo − in seveda so tu jok, negodovanje, brcanje in kričanje, skratka totalna panika. 

Čeprav ste poskusili že praktično vse − udobna oblačila, igračke, slikice pa senčnike za v avto, odpiranje oken, eksperimentiranje z glasbo, petje pesmic, eterična olja za pomiritev, sivkin povšterčk, kristal selenit, ki pomirja dojenčke in otroke − tudi to ni bilo dovolj. Nič, absolutno nič ni pomagalo … Če ste si na koncu rekli “Drugič gremo pa z busom!”, je morda prav, da pred tem preberete še tale zapis. Dejansko smo odkrili nekaj, kar je od zdaj naprej nova obvezna oprema v avtu! DRŽALO ZA OTROŠKE NOGE.

Vzrok za otroški jok in slabo voljo v avtu so po vsej verjetnosti odrevenelost, mravljinčenje in bolečine v nogah. Dokazano je bilo, da otrokom v avtu pogosto “zaspijo noge”, kar rezultira v zgoraj naštetih težavah. Fiziološko je pravilen sedeči položaj tisti, pri katerem imamo noge podprte in otrok zato instinktivno išče priložnosti za izboljšanje neudobnega položaja v avtosedežu, tako da steguje noge na prednji sedež, se usede po turško, sezuva čevlje, dviguje noge, brca itd. 

Rešitev je torej v podpori za noge! Inovativno držalo KneeGuardKids3 podpira noge in kolena otrok med vožnjo v avtosedežu ter s tem učinkovito zmanjšuje mišično napetost in mravljinčenje v spodnjih okončinah ter odpravlja pritisk v sklepih, ki nastane zaradi gravitacije. Hkrati s tovrstno podporo zagotovite večjo varnost sebe in otrok − ko je otrok zadovoljen, ne bo odvračal vaše pozornosti s ceste. Tudi testiranja varnosti avtosedeža niso nikoli preverjana v času, ko otrok steguje noge, kar se zaradi premoščanja neudobja v praksi pogosto dogaja. 

 

Pozor, kratek čas posebno ugodna cena!

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Nas zdravstveni sistem na koncu zdravi ali nam škoduje? Nas medicina ubija?

Več kot desetletje ustvarjam oddajo Klepet ob kavi. Lotila sem se različnih tem, kjer bi lahko dobila po glavi, pa sem …

Zlom kolka in pomoč svetlobe za hitrejšo regeneracijo

Rdeča svetlobna terapija, znana tudi kot fotobiomodulacija ali fotobiostimulacija, ima številne aplikacije pri …

Domača naloga zate za to pomlad … se splača! Za zdravje in mladost.

Čas pomladi je tukaj …  s hčerko vsak dan hodiva na gozdno malico. Kar v gozdu in na jasi se najeva trobetnic, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.