Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Nezemljani med nami?

Nezemljani med nami?

Tematika NLP-jev, Nezemljanov in nadnaravnih pojavov je bila in ostaja najstrožje varovana skrivnost. Veliko je dokazov, pričevanj in knjig o tem, da je neznane leteče predmete videlo mnogo prič, kar potrjujejo tudi zapisi radarjev, a vendar smo ljudje še vedno dvomljivi glede obstoja drugih bitij v vesolju. Današnji gost, duhovni šepetalec in neposredni medij za prenos informacij o Nezemljanih Matjaž Obranovič bo razkril 3 tipe nezemeljskih bitij, ki so povezana s človekom: Modri Aviani, Plejadčani in Arkturianci. Kako izgledajo in kakšne namene imajo? Nam lahko škodujejo oz. pomagajo? Glede na občutljive teme, ki jih marsikdo ne sprejema z navdušenjem, pa lahko zapišemo še tole: »Govorjenje resnice je pogosto največja pustolovščina.« (Friedrich Dürrenmatt). Jo zmorete sprejeti?

Hitro se podvizajte in si rezervirajte mesto, če želite prisostvovati dvema dogodkoma z Matjažem Obranovičem, ki jih prirejamo v marcu! https://klepetobkavi.si/dogodki.html. Prvo je že tako rekoč za ovinkom: 15. 3. v Novi Gorici.

Za vse, ki pa vam dvourno predavanje ne zadostuje, vabljeni na  celodnevni seminar Nezemeljskih inteligenc (10. 3. v Ljubljani), ki se bo prijetno zaključilo z zvočno kopeljo.

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/celodnevni-seminar-nezemljanske-intelegence.html

Zavedajte se, da so nezemeljske aktivnosti trenutno zelo intenzivne. Sveže in aktualne informacije o tem je sicer skoraj nemogoče dobiti, saj gre za skrbno varovane skrivnosti vlad,  a Matjaž podatkov ne prebira v knjigah ali po spletu, temveč jih prejme tako rekoč »iz prve roke«. Vljudno vabljeni!

 

Sorodne objave

Sončev mrk 8. aprila lahko prinese globalne pretrese ... povežite se s sabo!

Zapis je pripravil astrolog Jimmy, ki pripravlja tudi tedenske horoskope.  Zapis iz energij meseca aprila 2024. …

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.