Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Nevarna kombinacija o kateri se ne govori: sevanje + antibiotiki

Nevarna kombinacija o kateri se ne govori: sevanje + antibiotiki

Danes se o tem, kako škodljivi so antibiotiki veliko govori. Strokovnjaki nam to približajo s sliko poraščenega gozda, ki ga povozi orjaški bager in podre pod sabo vse, kar smo leta in leta vzgajali (orjaški bager so antibiotiki), medtem ko nam je Sanja Lončar negativni efekt antibiotkov približala tako, da jih je označila kot atomsko bombo. 

V knjigi "Brighton Baby" zdravnika Roy Dittmana pa le ta navaja tudi povezavo med anitibiotiki, patogenimi bakterijami in sevanjem. 

Zapisal je, da se moramo v času jemanja antibiotikov strogo izogibati vsem sevanjem, vsej uporabi mobitelov, računalnikov in zadrževanju v prostorih, kjer so prisotne naprave sevanja. 

Smešno! Poznamo veliko ljudi, ki v času, ko prejmejo antibiotike in dejansko počivajo, ta čas izkoristijo za dolge pogovore s prijatelji, gledanje televizije in brskanje po spletu. Napaka! 

V čem je skrivnost?

Patogeni se ob prisotnosti elektrosmoga dobesedno napolnijo. 

Da ne gre zgolj za teorijo, temveč dejstvo, so v Švici raziskovali plesen ob prisotnosti sevanja in v pogojih brez sevanja. 

Po treh tednih so ugotovili, da se je plesen ob prisotnosti sevanja povečala za kar 600-krat! 

Ko govorimo o antibiotikih vsekakor ni odveč, da zapišemo tudi svarilo dr. Vogla, ki pravi, da je po kuri antibiotikov potrebno jemati zadostno količino probiotikov vsaj 3 mesece, da se črevesna flora vsaj malo povrne v prvotno stanje.  

Je pa danes problem ta, da smo na antibiotikih tudi takrat, ko mislimo da nismo. Zakaj? Hrana danes je polna antibiotikov, zato sama upoštevam nasvet strokovnjakov in redno jemljem probiotike, ki so v mojem življenju naredili zares veliko spremembo na bolje, saj sem kot otrok imela ogromno vnetij, angin in še česa, tako pa tudi pogoste antibiotične kure. 

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.