Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Nemogoče? Pozdraviti raka s pomočjo rastlin?

Nemogoče? Pozdraviti raka s pomočjo rastlin?

Zdravilne lastnosti zdravilnih rastlin so posledica  farmakološko aktivnih snovi - alkaloidov, glikozidov, saponinov, taninov, encimov, vitaminov, hormonov itd.   Še ne tako dolgo nazaj je bila fitomedicina ovrednotena kot zeliščarstvo, ki sodi v preteklost. Kopica posušenih zelišč nikakor ne sodi v čas znanstvenega napredka, pa četudi imajo ta zelišča zdravilni učinek, kot so verjeli naši predniki.  Nekoč so rastline pač uporabljali za zdravljenje zato, ker drugega načina niso poznali. Danes pa je tu farmacija!  In kaj se je zgodilo? Pri zdravljenju raka se zdi, da tehnologija nima pravega učinka, prav nasprotno, bolniki pogosto umrejo zaradi stranskih učinkov zdravil. Zato danes  farmacija išče pomoč v naravi in uvaja t.i. biološka zdravila. Zdravljenje raka z biološkimi zdravili pomeni delovanje na pacientov obrambni mehanizem z vnosom snovi naravnega izvora. 

Znanstvene analize kažejo, da rastline vsebujejo ogromno število kemičnih spojin, ki jih je mogoče uporabiti za zdravljenje vseh vrst  bolezni, vključno z onkološkimi.  Zdravilne rastline in biološko aktivne snovi, izolirane iz njih, imajo pogosto visoko imunotropno in protitumorsko delovanje. V kliničnih raziskavah  se v številnih primerih eksperimentalno potrdijo lastnosti rastlin, ki so bile znane v tradicionalni medicini in so bile dejansko uporabljene kot zdravilo tudi proti raku.  Kot primer je zdravilo cordicepin, ki so ga razvili iz gobe cordyceps tako, da so ekstrahirali njene sestavine s citostatskim učinkom. 

Klasifikacija rastlin kot  zdravil proti raku poteka na podlagi kliničnih podatkov in znanih farmakoterapevtskih lastnosti rastlin. Uporablja se široka paleta fitoterapevtskih proizvodov z izrazitimi citostatičnimi, protimikrobnimi, imunotropnimi, razstrupljevalnimi, protivnetnimi, in hemostatičnimi učinki. Dokazano je tudi, da je preprečevanje raka mogoče s pomočjo fitoterapije!

 

Zdravilne rastline, ki se uporabljajo pri zdravljenju v onkologije, lahko razdelimo v tri skupine:

Rastline s citostatskim učinkom.
Rastline, ki so modulatorji kemičnih reakcij.
Rastline s preventivnim protitumorskim učinkom.

 

PROTOKOL PRI ONKOLOŠKIH OBOLENJIH: 

- adaptogena elevterokok in rožni koren v kombinaciji s čago:  zjutraj pred zajtrkom 1 mala žlička čage z elevterokokom v 1 dcl vode, pred kosilom 1 mala žlička čage z rožnim korenom v 1 dcl vode
- črna altajska čaga ali čagin čaj: 1 -2 žlici v 1-2 l vode, kar je potrebno popiti čez dan (odvisno od človekove teže, priporočljivo je popiti  300 ml vode na 10 kg teže)
- čaga v svečkah: vsak 2. dan zvečer ena svečka rektalno ali vaginalno 3 tedne, premor teden dni in ponovitev še dveh tretmajev, sledi mesec dni premora in ponovitev po potrebi. 

 

Maria Ana Kolman

 

Imate vprašanje? Potrebujete nasvet? Napišite na info@klepetobkavi.si ali pokličite 02 6200 230. Svetovanje je brezplačno. 

Na YT kanalu pa najdete tudi številne oddaje, preglejte seznam na zavihku GLEJ ODDAJO.

Preveri izdelke sibirske fitomedicine. 
https://klepetobkavi.si/iz-sibirije.html

Sorodne objave

Izpadanje las in fotobiomodulacija ali rdeča svetlobna terapija (alopecija areata in androgenetska alopecija)

Tukaj boste našli zapis o resnem izpadanju las, ne samo o situaciji, kjer se ti zdi, da je morda na krtači malo preveč …

Tedenski jedilnik za manj kilogramov! Hujšanje, vitkanje in zdrava izguba telesne teže

Dolgoletna priporočila omejevanja kalorij z namenom izgube odvečnihkilogramov so zavedla mnoge in danes vemo, da so …

Kaj je pogoj, da ženska zanosi? Kaj potrebuje ženska, preden zanosi? Priprava na zanositev

Kengurujka je oplojena in proces brejosti lahko dobesedno zaustavi in zamrzne do 2 leti. To mi je osebno povedal …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.