Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Napoved za 2019 slepe jasnovidke Babe Vange! Meteorit, mega cunami in ekonomski kolaps?!

Napoved za 2019 slepe jasnovidke Babe Vange! Meteorit, mega cunami in ekonomski kolaps?!

Znana kot Nostradamus balkana je med drugim pravilno napovedala številne dogodke, Brexit, smrt princese Diane, napad na dvojčka v Ameriki (to je napovedala že leta 1989) in še marsikaj drugega, kar se je potrdilo tudi v leto 2018. Ustrezna je bila tudi njena napoved beguncev v Evropo in druge politične konflikte. 

Ena od njenih napovedi je bila, da bodo ljudje začeli jesti meso brez mesa in takšna podrobnost ustreza dogajanju v letu 2018, celo mogotec Richard Branson je v to industrijo vložil ogromno denarja. 

A kakšna je napoved jasnovidke Babe Vange za leto 2019? 

Med drugim je baba Vanga napovedala ekonomski kolaps Evrope, tudi napovedi drugih jasnovidcev pa trdijo, da bo v prihodnjem letu padala vrednost evra, medtem ko bo britanski funt ostal močan.  

Baba Vanga je napovedala tudi atentat na Vladimirja Putina, ki naj bi se zgodil s strani nekoga v njegovi varnostni ekipi. 

V napoved za leto 2019 pa je Baba Vanga vključila tudi mega cunami v Aziji, zato bodite pozorni na to, če boste tja planirali svoj dopust. Jasmina je na Baliju doživela več kot sto potresov v mesecu septembru in tudi na to so jo predhodno opozorili v energijskih napovedih (mesečni rubriki v oddaji "Klepet ob kavi", ki je dostopna tudi na YT kanalu).

Baba Vanga je s svojimi paranormalnimi sposobnostmi in točnimi napovedi zaslovela še v času svojega dela, sledili so jim milijoni ljudi, ki se niso ustrašili niti njenih pričevanj o tem, da se pogovarja s predstavniki drugih civilizacij (nezemljani). 

Slepa jasnovidka je napovedala še en nenavaden dogodek, ki naj bi se zgodil leta 2019, in sicer padec meteorita v Rusiji, ki pa naj ne bi povzročil večje katastrofe in uničenja. 

Njenih napovedi pa se lahko malo boji Donald Trump, za katerega napoveduje, da bo zbolel za nenavadno boleznijo povezano z možgani, zaradi katere bo oglušel. 

V prometni nesreči pa naj bi se poškodoval član kraljeve družine. 

Nenavadno je tudi, da je Baba Vanga napovedala svojo smrt (točen datum) in prav tako pogreb. Tudi te napovedi so bile točne.

Tudi v oddaji "Klepet ob kavi" mesečno gostimo feng shui svetovalko, astrologinjo, numerologinjo in druge posameznike, ki s svojimi orodji in sposobnostmi ponujajo nasvete, kako se lahko energijsko naravnamo.

V oddaji lahko spremljate vse te napovedi, sicer pa vabljeni na poseben dogodek energijskih priprav na 2019. Kljub temu, da se sliši zelo ezoterično, gre za prizemljen način, da leto 2018 zaključimo z ozaveščenimi lekcijami, hvaležnostjo in ga tudi energijsko zapremo (da ne vlečemo stvari iz preteklosti) in se naravnamo na 2019, ki prinaša med drugim tudi čas hitrih sprememb. 

Na aktivacijski datum 21.12. bodo potekale te energijske priprave, tudi s pomočjo zvoka (gong, šamanski bobni, kristalni instrumenti) ter metod in tehnik iz celega sveta, ki jih iz svojim potovanj prinaša Jasmina. 

Trenutno je na voljo še nekaj mest, delavnica bo potekala 21.12. v Ljubljani ob 17.30 uri. 

Več informacij tukaj: https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/energijske-priprave-na-leto-2019.html

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.