Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Namigi za spomladanske izlete po energijskih točkah Slovenije

Namigi za spomladanske izlete po energijskih točkah Slovenije

Radiestezist, geomant in izkušen vodnik Jože Munih je eden tistih Slovencev, ki svoje strasti do raziskovanja ni izgubil niti v poznih letih. Med drugim je obhodil okoli 3.000−4.000 izvirov tako v Sloveniji kot v tujini, kraje, ki jih je sam izmeril (naj povemo, da ima z radiestezijskim* merjenjem kar 30 let izkušenj), pa je zbral tudi v knjigah Zdravilni izviri* in Kamnite sestre zvezd: megaliti naših prednikov. In kam bi napotil nekoga, ki se na take kraje odpravlja prvič? Zaupal nam je 5 top lokacij z zdravilnimi izviri v Sloveniji, ki so po merjenjih dosegle najvišje energijske vrednosti in so absolutno super ideja za izlet. 

  1. GROFOVA VODA

Izvir Grofove vode je poznan kot izjemno zdravilen vrelec, ki sodi v sam vrh zdravilnih voda na svetu!

Le še nekaj vodnih izvirov v svetovnem merilu se lahko kosa z zdravilno močjo Grofove vode. Odlikujeta jo tudi kemijska in biološka čistost. Energija v tej vodi ostaja zelo dolgo. Skok energije v človeškem telesu je po zaužitju Grofove vode zelo visok (v povprečju naraste na približno 300.000 enot). Izvirska Grofova voda tako vzpostavi visoko energijsko raven in daje moč za premagovanje vsakodnevnih težav.

 

  1. DICOVA VODA

Po radiestezijskih meritvah naj bi imela Dicova voda pozitivne energijske lastnosti. Njene močne energije naj bi delovale na vse čakre. Mnogi ugotavljajo, da po pitju te vode hitreje okrevajo, velja pa tudi prepričanje, da pripomore k boljšemu počutju bolnikov z boleznimi prebavil in prostate.

 

  1. IZVIR NA SUŠI

Na tem območju sta dva izvira v razmiku enega metra, vsak različnih lastnosti. Eden od njih je zelo energijsko močan, drugi pa sploh ne. 

 

  1. PR’ TADEVETEM DOHTARJU

Že samo ime je dovolj zgovorno, gre za vodo, ki bi ji lahko pripisali zdravilno moč (nekje 1 milijon enot). Dostop do vode pa je precej omejen. 

 

  1. IZVIR PRI ŽIČKI KARTUZIJI

Vsak od 12 menihov v tem samostanu je imel svoja vrtiček in lastno vodo. Ta je zelo močna (1,5 milijonov enot). Izvir je dejansko opuščen in malo znan. 

*Delavnica radiestezije: https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/certificirana-delavnica-radiestezije-z-jozetom-munihom-1865.html 

 

* Zdravilni izviri

Knjiga omogoča celostno razumevanje vode in njenega vpliva ter delovanje energij na telo.

Vsebuje seznam 296 zdravilnih izvirov in drugih čistih izvirov brez zdravilne energije ter zemljevide z lokacijami izvirov.

Zdravilni izviri: Jože Munih

Knjiga ZDRAVILNI IZVIRI je izšla v dopolnjenem ponatisu.

30,00

Če se navdušujete nad izleti po energijskih točkah Slovenije, pa ne veste, kako do njih in kaj tam početi, vas vabimo da se nam pridružite v Posočju. Lani smo se imeli luštno in verjtno tudi letos ne bo nič drugače.

Preverite več na: https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/spoznavanje-slovenskih-zdravilnih-tock-z-jozetom-munihom-1887.html 

OGLED POSNETKA:

Sorodne objave

Izkoristite čas izolacije za pomlajevalne tehnike!

Pogoj za mladosten videz je redno čiščenje organizma pred t. i. včerajšnjimi strupi (torej toksini, ki smo jih …

Kako z uporabo nihala priklicati informacije, shranjene v podzavesti?

Radiestezija je tehnika zaznavanja vplivov različnih energij (od kozmične energije in radioaktivnosti Zemlje do drugih …

Učinek negativnih ionov in skalarnih energij v mestecu Visoko (bosanske piramide)

Energije v bosanskih piramidah so brez dvoma nekaj posebnega. O tem so v naši oddaji že govorili njihov odkritelj, dr. …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.