Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Najboljše darilo za Valentinovo 2023

Najboljše darilo za Valentinovo 2023

Izbrali smo ga in bilo je nadvse preprosto.
Ženska je boginja, njeni orgazmi pa so najmočnejša zdravilna energija na svetu.
Joni jajčka so tista, ki poskrbijo za negovanje svoje zdravilne energije, izboljšajo orgazme, natrenirajo medenične mišice, vaginalne mišice, pomlajujejo zaradi tega tudi obraz. Joni jajčka so preprosto najboljše starodavno orodje, ki izhaja iz Japonske in časov, ko so samuraji hodili na svoja dolga popotovanja in ženske pustili z joni jajčki, da so negovale svojo plodnost, krepile svoje zdravje.

Poznamo jih pod mnogo imeni, tudi ben wa balls in njihove moderne različice iz silkona, ki pa se enostavno ne priporoča.
Najlepše Valentinovo darilo, ki ga lahko podariš so joni jajčka, ker so sijajna tako iz medecinskega, erotičnega, čustvenega vidika.

Zdravijo tudi minule seksualne travme, prinašajo osvoboditev v seksualnem izražanju in to je vsekakor nekaj, kar vsak od nas potrebuje. Krščanstvo nas je namreč precej zaznamovalo tudi podzavestno, da težje uživamo v lastni spolnosti in spolnem izražanju, ker enostavno to povezujemo z grehom.

Z joni jajčkom se sprva samo spi, torej je v vagini samo ponoči (ne takrat, kadar je menustracija), sicer pa lahko nadaljuješ tudi z vajami potega in zadrževanja, tudi kot igračka za predigro, vendar z energijskim dodatkom, brez silikona!

Karmen Bezget v Sloveniji predaja to znanje celo na delavnicah in tudi njene udeleženke uporabljajo joni jajčka, ki jih lahko naročite tudi tukaj.
Pod opisom najdete še številne povezave, kjer spoznate še več:

Smo pa v energijah meseca govorili tudi o tem, da bo letošnje Valentinovo morda bolj smiselno praznovati drug datum, kjer bomo lahko ujeli še boljši val romantike, hkrati pa je energijsko tudi mnogo bolj močan datum Gregorjevega v aprilu!
Tukaj najdeš povezavo do energij meseca:

Do 17. februarja velja tudi Valentinova ponudba, kjer pri nakupu nad 80 eurov prejmeš Valentinovo darilo!
Nekaj slastnega ...

Sorodne objave

Andrew Huberman priznava svetlobno terapijo! Fotobiomodulacija za boljši vid, pri kožnih težavah, pri ljudeh z izmenskim nočnim delom …

Andrew Huberman je eden najbolj priljubljenih znanstvenikov našega časa. Kompleksne koncepte opisuje na način, ki ga …

Kaj pa, če je rešitev ozemljevanje? Kaj lahko naredimo?

Kako deluje ozemljitvena podloga?Podloga za stol je prevodna in vas preko ozemljene vtičnice (ne, to ni elektrika, …

Zdravilni učinki digitalnega detoksa! Prihaja 21. december, najboljši čas za to ...

Digitalni detoks je proces, kjer posameznik namerno zmanjša ali popolnoma prekine uporabo elektronskih naprav, zlasti …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.