MIKLAVŽEVO DARILO: Danes pri nakupu nad 60 eurov brezplačen paket suhih ekoloških marelic!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Najbolj divje teorije zarote o kraljici

Najbolj divje teorije zarote o kraljici

Britanska kraljeva družina je včeraj zvečer sporočila vest, da je pri 96 letih umrla kraljica Elizabeta II. Že ves čas pa so o njej krožile divje špekulacije o tem, kdo kraljica sploh je (bila) … Spodaj podajamo seznam najbolj nenavadnih teorij zarot o kraljici Elizabeti II. Je res že eno leto mrtva, je bila reptilski humanoid, je bila častna članica iluminatov, satanistka in kanibalka, je umrla zato, ker ji je zmanjkalo adrenokroma, je v resnici bila igralka Lucille Ball?! …

 

 • Med bolj priljubljenimi teorijami o Elizabeti II. je ta, da je kraljica vsaj že eno leto mrtva. Po spletu smo lahko brali komentarje, kot so: “Prosim, pustite ji 'uradno' umreti.” Privrženci QAnona domnevajo, da fiktivna kabala, za katero  verjamejo, da nadzoruje svet, usklajuje novice o njeni smrti, da bi ljudi odvrnila od preiskovanja delovanja oblasti, prevzema nadzora nad bančnim sistemom in njihovinh drugih nečednih dejanj. 

 • Zarotnik QAnon o Gabu je domneval, da je kraljici zmanjkalo adrenokroma, kemikalije, za katero verjamejo, da kabala pridobiva iz otroških možganov. Prav zaradi tega naj bi oslabela in umrla. 

 • Nekateri teoretiki zarot so menili, da bo imel datum, ko bo palača objavila novico o njeni smrti, določen pomen. Datum smrti (8. 9.) naj bi reprezentiral 17. črko v abecedi, ki je Q (queen). 

 • Že dolgo kroži tudi ideja, da je kraljica v resnici reptilski humanoid. Vsi najmočnejši člani družbe naj bi bili v resnici nezemeljski kuščarji, ki zahrbtno zasužnjujejo človeško raso. Ti bogati in slavni kuščarji naj bi bili tudi člani skrivne družbe iluminatov, ki v zakulisju inscenirajo vse svetovne dogodke.

 • Qanon je prav tako izpostavil vidike starejše teorije zarote o Anunakih ali plazilcih, za katere verniki trdijo, da nadzorujejo človeštvo že od antičnih časov. Med temi domnevnimi plazilci so še George W. Bush, Henry Kissinger, nekdanji predsednik Bill Clinton in nekdanja državna sekretarka Hillary Clinton, Bob Hope.

 • Druga teorija trdi, da je kraljica satanistka in kanibalka. Teoretiki trdijo, da je skrivnost njene mladosti in moči uživanje otrok. 

 • Kraljica je bila leta osrednja osebnost v zaroti Qanon. Privrženci menijo, da upravljajo združbo trgovine z otroki. Pravijo, da je kraljica sodelovala pri satanističnih obredih in pila kri otrok.

 • Specifična je tudi teorija o tem, da je kraljica pravzaprav bila ameriška igralka, komičarka, pevka in producentka Lucille Ball. Zamisel je plod spletnega teoretika zarote, ki verjame, da so vsi svetovni voditelji nastavljene lutke, ki jih igrajo igralci. Kraljičina blaga podobnost s hollywoodsko ikono je bila dovolj, da je podžgala domišljijo teoretikov zarot …

 • Drugi so zagovarjali še bolj fantazijsko trditev, da je bila kraljica le računalniško ustvarjen hologram. 

 • Ena teorija pravi tudi, da kraljica Elizabeta ni bila zakonita prestolonaslednica in ne bi smela biti kraljica. Vprašljiva biografija, napisana o materi kraljice Elizabete, Elizabeth Bowes-Lyon, trdi, da je bila pravzaprav hči družinskega kuharja.

 • Na Twitterju je zaokrožila nenavadna teorija, da se bo kraljica reinkarnirala kot otrok Trishe Paytas.

 

Teorij je veliko, kaj je resnica pa morda nikoli ne bomo izvedeli. So pa nekateri teoretiki zarote vendarle odreagirali sočutno in zapisali:
Njena podoba je morda res samo preobleka reptilskega bitja, ampak v vsakem primeru je danes ujetnica izpuščena  ... veliki reset je tukaj. 
Kaj pa mislite vi? Kaj sami čutite ob tej novici?

Sorodne objave

Najbolj uporabno orodje v 2023 in 7-minutna vodena meditacija za pogovor s celicami

Saj bo, še malo. Vdih in izdih. Pa da vidimo, kaj vse nam lahko ponudi leto 2023.

Pot iz Aurovilla ga je vrnila nazaj v Slovenijo, da nam tukaj omogoči POLET ...

Pred kratkim smo gostili izjemnega gosta, ki nas je presenetil s svojo življenjsko potjo. Kot inženir strojništva si …

Dr. Sabina Senčar razkriva svojo resnično naravo, ki so jo v kampanji namensko ignorirali!

Vsak človek je zase svet. Čuden, svetal in lep. Kot zvezda na nebu. Tako je povedal Tone Pavček. Vsak od nas ima svojo …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.