Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Naj palo santo v vsakem domu zadiši in koronavirus stran prekadi!

Naj palo santo v vsakem domu zadiši in koronavirus stran prekadi!

Ali ste vedeli, da je prekajevanje eno izmed najbolj mogočnih, kadarkoli odkritih, naravnih antiseptičnih tehnologij, poznanih človeku? 

Starodavne civilizacije nekoč so uporabljale “prekajevanje” (prižiganje zelišč) v svoji spiritualni in medicinski praksi kot daritev božanstvom za svoje prošnje in molitve pa pri meditaciji kot tudi za čiščenje energij v prostoru. Ravno tako so se stara ljudstva posluževala parnih zeliščnih inhalacij in dimnih zeliščnih kopeli, in nekje so v svoji praksi prižigali Palo Santo, kopal, frankincense, miro, beli žajbelj, modri žajbelj, evkaliptus za očiščenje zlih spiritov, in za prekajevanje pri različnih bolezenskih stanjih, da je vročina iz bolne osebe lahko prešla v ogenj.

To, kar so že nekoč vedeli, to danes znanost in medicina šele potrjujeta in uradno priznavata. Tako so že nekoč vedeli, da če se v zaprti sobi prižge kadilo, kot je Palo Santo, za eno uro, bo zrak prečistil do 97 % zračnih bacilov, bakterij in virusov in bo dejansko sterilen. In ravno zato so vedno prižigali in uporabljali kadila v svoji praksi.

Tudi naše babice in naše mame so izvajale zeliščne parne kopeli in inhalacije, vendar pa znanje naših babic počasi tone v pozabo, saj večina išče instant rešitve na internetu. Parna inhalacija je zagotovo ena izmed takšnih instant rešitev, ki jo morda ne boste našli na internetu, vendar pa bi vam o tem vedela povedati več vaša babica, če bi ji prisluhnili.

Ne samo, da Palo Santo sveti les deluje energetsko in spiritualno, in ne samo, da fizično prečisti prostor do 97 % zračnih bakterij, bacilov in virusov, temveč je tudi zelo uspešen pri naslavljanju raznih emocionalnih stanj in prinaša notranji mir in krepi zaupanje. Torej, ko prižgete Palo Santo palčko, poskrbite za zdrav duh v zdravem telesu. Če se znajdete kje, kjer Palo Santo lesene palčke ne morete prižgati z ognjem in prekaditi z dimom, lahko preprosto vzamete neprižgano Palo Santo leseno palčko in jo približate svojemu nosu ter udihavate njegovo čudovito aromo. To vas bo v trenutku pomirilo in premaknilo iz nizkih frekvenčnih stanj strahu, panike, depresije, tesnobe, v višje vibracije ljubezni, zdravja, harmonije. 

Koronavirus gor ali dol, Palo Santo je nekaj, kar bi moralo biti v vsakem gospodinjstvu vedno na zalogi! Del domače lekarne. Seveda pa je trenutni virus poskrbel, da smo ljudje postali še bolj osveščeni glede nekaterih stvari. In prav je tako.Iz Palo Santo lesene palčke si lahko tako skuhamo zdrav napitek na način, da za eno čajno žličko nastrgamo opilkov, potem pa damo te opilke v vročo, ne vrelo vodo, a takšno, ki je predhodno zavrela, pokrijemo in počakamo približno 5−10 minut, potem pa ocedimo in po želji dodamo med in limono. Na zdravje!

Palo Santo sveti les je tako odličen tudi pri parni inhalaciji respiratornega sistema, saj vročina vedno pokonča viruse, kot je corona in njemu podobni, kot tudi je Palo Santo nepogrešljiv pri parni vaginalni kopeli. Palo Santo sveti les oz njegov dim pa se tudi uporablja pri dimni kopeli, ki jo izvedemo na podoben način, kot to izvedemo parno vaginalno kopel, vendar tukaj ne uporabljamo vodo, temveč se udobno namestimo na stol z luknjo v sredini, in še prej spodaj postavimo kadilnik s Palo Santo lesom, ki dobro tli in se kadi, se dobro zavijemo v pokrivala in uživamo naslednjih 15−20 minut. Palo Santo sveti dim bo na ta način “pobožal” tudi vse naše notranje organe. Iz lesene Palo Santo palčke si lahko naredite tudi amulet, ki ga obesite okoli vrata, in se na ta način še dodatno zaščitite pred nezaželenimi virusi, hkrati pa boste še lepo dišali, saj se Palo Santo lahko uporablja tudi kot naraven parfum. Uporaba Palo Santo svetega lesa je tako zelo široka. Najpomembnejše v tem trenutku pa so zagotovo vsakodnevno prekajevanje svojega doma, prostora, službe, z namenom prečiščenja zračnih bacilov, bakterij in virusov, kot tudi redne parne inhalacije respiratornega sistema.

Naj Palo Santo v vsakem domu zadiši in naj koronavirus stran prekadi.

Maginja Blinkita

Sveti les Palo Santo - 100 g

Sveti les Palo Santo - 100 g

Palo Santo ali »Sveti Les« je naravni les, aromatično kadilo, že stoletja uporabljeno pri …

45,00
42,00
-3,00

Sorodne objave

Izpadanje las in fotobiomodulacija ali rdeča svetlobna terapija (alopecija areata in androgenetska alopecija)

Tukaj boste našli zapis o resnem izpadanju las, ne samo o situaciji, kjer se ti zdi, da je morda na krtači malo preveč …

Tedenski jedilnik za manj kilogramov! Hujšanje, vitkanje in zdrava izguba telesne teže

Dolgoletna priporočila omejevanja kalorij z namenom izgube odvečnihkilogramov so zavedla mnoge in danes vemo, da so …

Kaj je pogoj, da ženska zanosi? Kaj potrebuje ženska, preden zanosi? Priprava na zanositev

Kengurujka je oplojena in proces brejosti lahko dobesedno zaustavi in zamrzne do 2 leti. To mi je osebno povedal …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.