PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Mrzla in deževna jesen? Ne, hvala! Podaljšaj si poletje z nami!

Mrzla in deževna jesen? Ne, hvala! Podaljšaj si poletje z nami!
Si v zadnjem času večkrat pomislil/-a, da bi spremenil/-a okolje? 
 
Si želiš doživeti še druge kulture? 
 
Mogoče potrebuješ samo nekaj dni na off?
 
No, če je bil odgovor na eno izmed vprašanj ali pa kar na vse "JA!", potem te vabimo, da oktobra z nami odpotuješ v Egipt! Med 9. in 16. oktobrom se bomo ob Rdečem morju posvetili sebi. Čas bomo posvetili sproščanju telesa in duha. 
 
Zakaj smo se odločili, da odpotujemo v Egipt?
Egipt res nudi veliko možnosti, zato je primeren tako za tiste, ki si želite delati na osebni rasti in bi prišle same, kot tudi tiste, ki bi zraven vzeli kar celo družino. Dan bomo začeli z energijskimi vajami in jogo (če bo kdo želel pa tudi tai chi in qi gong), kasneje pa bomo meditirali kar na plaži. 

 

Rdeče morje ima visoko stopnjo slanosti (za kar 35% bolj slano) in s svojimi minerali blagodejno vpliva na človeka, kar pa ugodno vpliva na naš srčno-žilni sistem. Oktobra lahko pričakujemo poletne temperature (okoli 30 °C), medtem ko bo v Sloveniji že mrzlo jesensko vreme.
 

 
Celoten program bo vodila Jasmina, kjer bo delila svoje izkušnje. Egipt je obiskala že 5x in se tam zelo domače počuti. Po želji vas lahko pelje tudi v stari del Hurgade po nakupih njihovih zelišč, začimb in drugih pripravkov, za katere meni, da se splačajo. Vsekakor tudi pozna vse "finte" Egipčanov, da bo vaš dopust miren, če se boste odločili za izlete izven resorta.
 
Prostih je samo še nekaj mest, zato pohiti s prijavo. Se vidimo na Brniku!
 
 

Sorodne objave

Da bi se zavarovali pred krvnimi strdki, razkisajte svoje telo!

Nevarnost pred strdki je postala aktualna tema zlasti v zadnjih letih …   Pretresljivo dejstvo, da vsak šesti, ki …

Poraščenost pri ženskah

Z vami delimo zapiske iz oddaje

Inovativni način za hitrejše celjenje in obvladovanje bolečin s pomočjo svetlobe: fotobiosimulacija ali rdeča svetlobna terapija

Rdeča svetlobna terapija, ki jo pogosto imenujemo tudi fotobiomodulacija ali fotobiostimulacija, je inovativna terapija, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.