Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

MOLDAVIT: Zvezdni kamen preobrazbe, ki nam lahko pomaga v času aktualnih sprememb

MOLDAVIT: Zvezdni kamen preobrazbe, ki nam lahko pomaga v času aktualnih sprememb

Kristali in kamni, zlasti taki, ki so na Zemlji že tisočletja, imajo zagotovo prav posebno moč. Eden od njih je moldavit, ki je bil na planet poslan s prav posebnim poslanstvom – dvigniti vibracijo človeštva. V času tranzicij, v katerem smo se znašli, je uporaba moldavita dodatna duhovna podpora. 

Moldaviti najbolje delujejo v območju srca ali na čelu ter pomagajo čistiti negativne misli, skrbi oz. probleme. Ob prvem stiku z njim lahko zaznamo nenavadno energijo, saj velja, da veča jasnovidne sposobnosti in intuicijo, predvsem pa deluje na srčno čakro. Ko torej govorimo o krepitvi intuicije, je moldavit res zelo poseben! Tega se nemalo ljudi, zaradi njegove močne vibracije, pravzaprav kar boji. Moldavit namreč povzroči, da vse, kar ne deluje v človekovo najvišje dobro, enostavno odpade. To je sprva lahko grenka, a na dolgi rok vsekakor prepotrebna sprememba na bolje. Če torej želite svoje življenje spremeniti in rabite pri tem malce pozitivne spodbude, dovolite, da opravi svoj prispevek tudi ta nenavaden zvezdni kamen. Preko njih se povezujemo tudi z drugimi uporabniki moldavitov. Bistveno pa je predvsem to, da zaradi njegovih visokih vibracij ne pozabite na prizemljevanje – sedenje na tleh, boso hojo, sprehod po gozdu …  Kadar se moldavit uporablja pri meditaciji, je priporočljivo, da za ozemljitev poleg svojih nog položite kamen črni turmalin, hematit, tigrovo oko, dimni kvarc, rdeči jaspis, ali obsidian. 

Moldavit lahko zaradi svoje izjemno visoke vibracije povzroči celo fizično reakcijo "moldavite flush” (potenje, nemir, pritisk v glavi itd.). Odpira srčno ter peto, šesto in sedmo čakro, na spodnje tri pa moldavit skorajda ne deluje, zato je pomembno, da se človek, ki dela z moldavitom, torej zna ustrezno prizemljevati. 

Moldavit opevajo po vsem svetu in to povsem utemeljeno. Deluje proti entitetam, vezanim na prekletstva, ki se običajno naselijo v cono grla. Vse destruktivne vibracije namreč moldavita ne marajo, zato je prvi v našem izboru za te nenavadne čase, v katerih se nahajamo, sploh glede na to, da nam veliko govorijo, nas prepričujejo iz cone grla ... Moldavit je tudi katalizator spremembe v odnosih, iz naših življenj izrine morebitni cinizem. 

Tudi, če ne verjamete v koristi moldavita, lahko nanj gledate kot na kamen, ki nas opominja, da je Zemlja del nas in veliko večjega sistema zavesti. Ko ga položite na tretje oko, vam moldavit pomaga vzpostaviti kozmično povezavo, če pa ga položite na srce, vas uči ceniti darove, ki so vam bili namenjeni.

Moldaviti so znova na zalogi v naši spletni trgovini! 

MOLDAVIT obesek s srebrno zanko 2,2g – 3,6g

Moldavit je brez dvoma eden izmed najmočnejših kamnov za razvijanje jasnovidnih …

88,00

Sorodne objave

Sončev mrk 8. aprila lahko prinese globalne pretrese ... povežite se s sabo!

Zapis je pripravil astrolog Jimmy, ki pripravlja tudi tedenske horoskope.  Zapis iz energij meseca aprila 2024. …

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.