PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Moč in uporaba starodavnih simbolov

Moč in uporaba starodavnih simbolov

Simboli nosijo starodavne pomene in tudi posebno moč. Nekateri prinašajo sporočila, nekateri dajejo posebno moč … V osnovi pa so simboli grafične upodobitve, ki nosijo v sebi starodaven pomen o globljih duhovnih principih. Ker se je z njimi že tisočletja uglaševalo veliko ljudi, imajo veliko moč pri osebni rasti in širjenju zavesti.

Kakšen pomen nosijo najbolj poznani simboli za širjenje zavesti? 

Ideja simbola je ravnotežje, da preden gremo predaleč, prenehamo, preden je preveč. Pozitivnega ali negativnega. Združen jin in jang je simbol taijitu, ki govori o življenju na zemlji, polnem polarnosti. O tem, kaj vse se dogaja znotraj naše galaksije ... Naboj, ki ga ti dve energiji ustvarjata, pa se imenuje či energija. Če smo preveč fokusirani samo na dobro ali samo na slabo, nimamo ravnovesja. Nekateri težko živijo svoje življenje in se vtikajo v življenja drugih in s tem rušijo ravnovesje.

 

Z risanjem osmic povečujemo moč simbola in s tem v življenje prinašamo več obilja. Znak za neskončnosti tudi povezuje dva (nasprotujoča) pola in ustvarja harmonijo. Če se želite povezati z določeno osebo, med seboj in to osebo v mislih vizualizirajte zlate osmice (lahko tudi na daljavo). Še posebej je risanje osmic med ljudmi uporabno, ko se razjezite ali razburite. 

 

Roža življenja uravnava človekovo energijsko polje, ker vsebuje popoln informacijski sistem, ki je namenjen zdravljenju in rasti v mnogih dimenzijah, zato odpira višje nivoje zavesti ter odklepa starodavne modrosti in moči. Dejansko predstavlja neskončnost, gre za vzorec življenja, po katerem je ustvarjeno stvarjenje in prepleta vse ustvarjeno, zato je dobro, da ga imate v svojem domu, kajti širi vaše zavedanje, zavest, jo prebuja in se povezuje z vašim DNK.

 

Kristalne mreže in sveta geometrija

Kristalne mreže združujejo moč kristalnih vibracij in energijo svete  geometrije. Z aktiviranimi kristali, postavljenimi v vzorcih svete geometrije, dosežemo sinergijski učinek in okrepitev energijskega delovanja kristalov. Postavljanje kristalov na npr. rožo življenja ali merkabo okrepi delovanje kristala in energije simbola. 

Sveta Geometrija: ROŽA ŽIVLJENJA ZA STEKLO

Sveta Geometrija: ROŽA ŽIVLJENJA ZA STEKLO

Sveta geometrija uravnava človeško energijsko polje, ker vsebuje popoln informacijski …

14,00
10,00
-4,00
Prstan ROŽA ŽIVLJENJA iz pravega zlata

Prstan ROŽA ŽIVLJENJA iz pravega zlata

Zlat prstan roža življenja je narejen v Sloveniji, izpod rok izkušenega zlatarja iz Žalca, …

330,00
Selenit kristal za masažo in pomlajevanje (6 cm)

Selenit kristal za masažo in pomlajevanje (6 cm)

Kristal nove dobe, visoke vibracije, meditativnega stanja, intuicije, jasnovidnosti, ki …

22,00
Tektit okrogle oblike (790.000 let)

Tektit okrogle oblike (790.000 let)

Tektit je zvezdni kamen, transformiran ostanek velikega Asteroida, redki so primeri …

33,00

Sorodne objave

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Astrološke energije meseca marca 2024

Energije marca 2024 nas vabijo na čarobno potovanje notranje preobrazbe in obnove. V času, ko Sonce sklene svoje …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.