Spoznaj MAGNETIČNO KOLEKCIJO NAKITA in praznuj ženstvenost skupaj z Jasmino. Kolekcijo VRNITEV ŽENSTVENOSTI sestavljajo tri zapestnice, biserni uhani in broška.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Meseca še ni konec, njegove energije pa vas bodo presenetile

Meseca še ni konec, njegove energije pa vas bodo presenetile

Maj je kot vedno mesec sprememb in dinamike, a tokrat bodo hitra nihanja opazna v okolici, spremembe pa bodo korenite tudi v naši notranjosti. Česa nas je strah, v kolikšni meri se resnično počutimo varni, kaj nam v resnici grozi - letos je pričakovati manipulacije in veliko iger ega, ki bo maja želel pohvalo, strast in tudi prepovedano.

Naj vas tega ne bo strah – poskrbite zase, vendar ne pretiravajte. To bo čas osebne rasti in preizkusov, ko bo treba stopiti iz cone udobja in se preizkusiti v novem. Tipičen boj med varnostjo, navadami, tradicijo, naučenim in pa svobodo in željo po več.

Prihaja majska polna luna – cvetna luna

Maj ponuja edinstveno mešanico nebesnih dogodkov in sezonskih aktivnosti, ki jih ne smete zamuditi. Tukaj je nekaj zanimivosti, ki se jih lahko veselite:

5. in 6. maja nas je razveselil meteorski roj Eta Akvaridov. Upamo, da ste ga opazili, saj je eden izmed bolj impresivnih meteorskih rojev v letu, ki pa jih opazimo zlasti pred zoro.

23. maja nas bo razveselila polna luna, cvetna luna. Tako jo imenujemo zaradi obilnega cvetenja v njenem času, ker naznanja vrhunec pomladi in čas ponovnega rojstva. Je čudovita luna za opazovanje in nikakor ne smete zamuditi njenega vzhoda, ko se bo prikazala, velika in zlata, takoj po sončnem zahodu.

Cel mesec maj pa je idealen za spomladansko opazovanje zvezd. Poiščite ozvezdje Leva in Devica ter svetle zvezde, kot sta Arktur in Špica.

Za dobro ozemljevanje pa uživajte v vrtnarjenju, cvetočih drevesih in rožah, bogati naravi, ki se že kar nastopaško bohoti v vsej svoji lepoti. Začutite zemljo pod rokami in travo pod nogami.

S 25. majem se začne potovanje Jupitra po znamenju dvojčkov

Jupiter se bo gibal po znamenju dvojčkov vse od 25. maj 2024 do 9. junij 2025. To obdobje bo zaznamovano z na področjih, ki jih Dvojčki simbolizirajo, kot so komunikacija (vključno z oglaševanjem, blagovnimi znamkami, trženjem, podkasti, bloganjem, spletnim oblikovanjem in povezanimi industrijami), pa tudi založništvo, zlasti pri kratkih vsebinah, umom, potovanji, akademsko sfero in učenjem. Morda je negativno le to, da Jupitrova energija v Dvojčkih ni tako močna kot v drugih znakih, zato lahko pričakujemo, da bomo morali vložiti le malce več truda, da bi dosegli prave rezultate.

Dvojčki so znani po svoji želji po svobodi in avanturi, in med tem tranzitom bomo čutili podobno - vendar bo ključnega pomena, da smo osredotočeni. Brez jasne usmerjenosti bi se lahko znašli v vrtiljaku neproduktivnosti, brez občutka napredka. Za tiste, ki bodo dovolj osredotočeni, pa se obetajo izjemne priložnosti za močnejšo komunikacijo, učenje, pisanje in mreženje, kar lahko privede do pomembnih in trajnih povezav.

Življenje bo živahno, optimistično in privlačno.
Načrtovanje potovanj pa lahko prinese nepozabne spomine. In teh ustvarimo veliko tudi na Klepetovih dogodkih in potovanjih. Če boste skočili na rubriko dogodki si lahko ogledate vse, kar planiramo letos.


Počitnice, na katere te pokliče duša

Mogoče pa je sedaj pravi trenutek, da vas povabimo predvsem na Iž. Zakaj so duhovne počitnice na Ižu resnično posebnega? Faktorjev je nedvomno več, vendar bi vam Jasmina takoj povedala, da je Iž najmočnejša točka Jadrana, kjer sta voda in zrak čista in v zraku veje nekakšna sproščenost, energijsko ravnovesje.

Vendar so najmočnejša točka delavnice, ki so med seboj odlično povezane, vas pripeljejo do notranje in zunanje osvoboditve in telo popeljejo po cirkadialnem ritmu, vsak dan, od jutra do večera.

Koliko let se Klepet ob kavi že odpravlja na Iž? Zadosti, da vsem, ki se boste z nami odpravili ponovno, ponudimo poseben popust. In zadosti, da vam garantiramo, da boste v sedmih dneh resnično doživeli veliko in imeli možnost, da s predanim znanjem naredite spremembo v svojem življenju. Ali pa ohranite ravnovesje in se napolnite s svežo pozitivno energijo, če ste spremembe pridno delali skozi vse leto.

Sorodne objave

Jasminini nasveti za SIJAJNO poletje

Naj bo to poletje tisto, ki se ga boste spominjali predvsem po tem, kako močno ste doživljali radost! Poletje je namreč …

Energije meseca junija - mesec kreativnosti in osebne rasti

Junij 2024 bo priložnost za poglobljeno osebno rast in samoizboljšanje. Z umirjenim pristopom k čustvom in več časa za …

Naj ozemljevanje postane pomembna točka vaše dnevne rutine

Luna je planet, ki leži najbližje naši Zemlji in nanjo močno vpliva. Zaradi nje se dnevno dvigujejo in spuščajo morske …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.