Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Medicinski ozon lahko zdravi tudi težko ozdravljive ...

Medicinski ozon lahko zdravi tudi težko ozdravljive ...
Medicinski ozon se pogosto uporablja in velja za varno terapijo, ki deluje na različnih ravneh organizma, da spodbudi lastno imunost telesa in neposredno cilja na patogene, viruse in bakterije ter tako pomaga pri ponovni vzpostavitvi ravnovesja. Po besedah dr. Lahodnyja, višjega evropskega zdravnika, ki je razvil Multipass ozonsko terapijo, znano tudi kot tenpass, ustvarja močno aktivacijo matičnih celic in pospešuje celjenje notranjih in zunanjih ran. Ozon se uporablja pri zdravljenju številnih bolezni, ki so nekoč veljale za težko ozdravljive, in deluje kot odlično profilaktično sredstvo za preprečevanje bolezni. Kliknite tukaj za več informacij.

TenPass ozonska terapija

Ozonska terapija je dobro raziskana medicinska terapija, ki se v Evropi uporablja že približno 100 let pri številnih boleznih. Poleg uveljavljenih metodologij je Inštitut Neomed sprejel in združil najnovejše tehnike, vključno z revolucionarno Multipass Treatment, ki jo je pionir uvedel pr. Lahodny za zdravljenje kroničnih bolezni z obetajočimi rezultati. Glede na obsežne raziskave in uporabo v resničnem življenju je terapija z medicinskim ozonom varna, nestrupena in deluje na različne ravni organizma, spodbuja lastno imunost telesa in neposredno uničuje patogene, viruse in bakterije ter tako pomaga pri ponovni vzpostavitvi homeostaze. .


Multipass ozonska terapija, znana tudi kot TenPass, je najmočnejša na ozonu osnovana modalnost za zdravljenje kroničnih bolezni, ki je danes na voljo. Po besedah dr. Lahodnyja je znano tudi, da ustvarja aktivacijo matičnih celic, ki pospešijo celjenje notranjih in zunanjih ran. Večprehodno ozonsko terapijo lahko uporabljamo za zdravljenje številnih bolezni, ki so prej veljale za težko ozdravljive, deluje pa tudi kot odlična ozonska terapija. preventivni ukrep za preprečevanje bolezni.

L1D TwentyPass ozonska terapija
Na Cipru obstaja prva klinika v Evropi, ki nudi najnovejšo ozonsko terapijo dr. Lahodnyja, L1D TwentyPass. Tam so v nekaj letih  z ozonsko terapijo TenPass uspešno zdravili številne paciente in zdaj omogočajo tudi TwentyPass za še boljše rezultate.
 
Na omenjeni kliniki na Cipru (Neomed) je regeneracijski teden preživelo že kar nekaj znanih iz Slovenije, naj si bo z resnimi zdravstvenimi stanji ali zgolj za regeneracijo. 
Tudi Jasmina Kandorfer je opisala svoje izkušnje na kliniki, kar lahko preberete na spodnji povezavi: 

https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/jasminin-regeneracijski-teden-na-kliniki-v-cipru.html
 
Povezava do spletne strani klinike, kjer je opisan ozon in tudi dve izjavi je tukaj: 
https://www.neomedinstitute.com/our-therapies/ozone-therapy/
 
Glede na obsežne raziskave in uporabo v resničnem življenju je terapija z medicinskim ozonom varna, nestrupena in deluje na različne ravni organizma, spodbuja lastno imunost telesa in neposredno uničuje patogene, viruse in bakterije ter tako pomaga pri ponovni vzpostavitvi homeostaze. .

L1D zdaj presega ozonsko terapijo TenPass kot najmočnejši na ozonu temelječ način zdravljenja kroničnih bolezni, ki je danes na voljo. Obsežne raziskave dr. Lahodnyja o terapiji z ozonom Multipass so pokazale, da lahko aktivira lastne izvorne celice, da se popravijo od znotraj, in pospeši lastne mehanizme zdravljenja telesa. Ozonska terapija L1D TwentyPass se lahko uporablja za zdravljenje številnih bolezni, ki so prej veljale za težko ozdravljive in se lahko uporablja tudi na letni ali šestmesečni osnovi kot profilaktični ukrep za preprečevanje bolezni. 
 
Ozonska terapija TwentyPass lahko posebej pomaga pri učinkih:
  • Sladkorna bolezen
  • Avtoimunske motnje
  • artritis
  • Bolezni srca in ožilja
  • Kronična virusna in bakterijska okužba
  • Lymska bolezen
  • Sindrom kronične utrujenosti
  • Fibromialgija
  • Celjenje ran
  • Bolezen prsnega vsadka
Še posebej odlične rezultate imajo posamezniki po koronskih obolenjih. 
Ker se je javilo kar nekaj posameznikov, ki bi si prav tako želeli regeneracijo (ne bi pa potovali sami), bo Jasmina to pomlad s sabo vzela do 10 posameznikov, ki bodo z njo preživeli ta boost teden na Cipru, na kliniki Neomed. 
Program smo že objavili in posameznike že izbiramo. Tisti, ki pa že imate postavljene diagnoze in kakšne bolj resne zdravstvene izzive, pa povežemo z direktorico Suzano Vitti, ki bo na brezplačnem posvetu zaupala kaj vam priporoča, kakšna obravnava bi bila, koliko časa bi morali biti tam in podobno. Takšni se dogovarjajo posebej in gremo v svojem režimu, regeneracijski boost teden je bolj namenjen dvigu vitalne in življenjske energije, crklanju in hkrati globoki regeneraciji, ki nam bo koristila celo leto. 
Povezavo najdete tukaj: 
 
Na spodnji povezavi pa si lahko pogledate tudi pogovor z direktorico klinike Neomed, Suzano Vitti. Pogovor je bil posnet na dunajski konferenci za inovativno medicino. 
 

Če imate kakšno vprašanje vam z veseljem odgovorimo. Pišite na info@klepetobkavi.si in vam odgovorimo ali pa vas ustrezno usmerimo. 

Sorodne objave

NASA, astronavti in fotobiomodulacija (rdeča svetlobna terapija), ki je bila odkrita po nesreči ...

Vse se je začelo leta 1993, ki je odigralo pomembno vlogo pri rojstvu same terapije z rdečo svetlobo. Leta 1993 je …

Kaj lahko narediš za svoje zdravje v APRILU? Biohacking aprila

Dragi moji, ko smo sedeli z družino za velikonočno mizo sem na koncu dodala molitev, da si želim da nas …

Da bi se zavarovali pred krvnimi strdki, razkisajte svoje telo!

Nevarnost pred strdki je postala aktualna tema zlasti v zadnjih letih …   Pretresljivo dejstvo, da vsak šesti, ki …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.