Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Maria Ana odgovarja: Zbolela sem za lupusom

Maria Ana odgovarja: Zbolela sem za lupusom

Maria Ana odgovarja: Zbolela sem za lupusom

Pišem vam zato, ker sem pred šestimi leti zbolela za avtoimunsko boleznijo: SISTEMSKI LUPUS. Zdravniki me pošiljajo od zdravnika do zdravnika, tako da sem v začaranem krogu in si sama več ne znam pomagati. Tudi pri revmatologu sem že šest let. Zdravniki pravijo, da je stanje stabilno, da še ne rabim tablet. Moje zdravstveno stanje pa ni ravno takšno. Vsak dan sem težko utrujena, v službi po sedmih urah še komaj hodim. Moje težave težko opišem in malokdo me razume. Počutje je včasih nevzdržno. Moja bolezen mi napada sluznico v ustih, nonstop imam vnete čeljusti in kot da mi izginjajo vratne mišice. Nato me skeli v levem očesu in mi jemlje vid. Bolijo me mišice rok in nog pa tudi zebe po celem telesu. Moram napisati še to, in misim, da je pomembmo, pred 8 leti sem bila na pregledu maternice, kjer so mi na izvid napisali, da imam parazite, naprej potem niso več ugotavljali. Stara sem 55 let, hodim v službo, sem čistilka in se bojim, da ne bom mogla več delati. Lepo vas prosim, ali mi lahko pomagate. Zelo bi vam bila hvaležna, če bi lahko dobila sibirsko čago, za katereo sem v članku prebrala, da se tjo dobi v januarju. 

 

ODGOVOR:

 

Pregledala sem vaš izvid in ob vsem opisanem imate odlično krvno sliko. Čaga z elevterokokom, ki je prišla pred dnevi na trg, je primerna za vas, vendar bi vam za začetek svetovala dva druga proizvoda:

Fungoterapijo dr. Korepanova: lisičke, skorja trepetlike in nageljnove žbice. Simptomatika daje namreč slutiti, da so morda vzrok le paraziti, kar je pred leti potrdil tudi vaš ginekolog, ni pa ukrepal. Za popolno očiščenje je protokol sledeči: 1. škatlica 2 kapsuli na dan, 2. pa 1 kapsulo na dan. Skupaj je to 45 dni.

Fungoterapija dr. Korepanova: čaga in cordyceps: ta proizvod ima širok spekter delovanja pri avtoimunih boleznih in levkopeniji. Poleg tega pa boste imeli tudi veliko energije. Protokol je enak kot zgoraj, če boste ob tem jemali pa še čago z elevterokokom 1 žličko zjutraj, pa samo 1 kapsula na dan.

Oba proizvoda lahko jemljete sočasno. Pomembno pa je, da pri tem popijete vsaj 2 l vode na dan.

 

 

Če imate tudi vi kakšno vprašanje, ga lahko zastavite, in posredovali vam bomo odgovor. K vprašanju priložite tudi morebitne izvide in čim bolj konkretne podatke, saj se Maria Ana pred odgovorom tudi konzultira z zdravnikom, onkologom, če je to treba.

Vprašanje lahko pošljete na: info@klepetobkavi.si s pripisom: Za Mario Ano Kolman.

Včasih Maria Ana priporoča tudi kakšne izdelke, nekaj jih najdete v spletni trgovini pod kategorijo IZ SIBIRIJE.

zdravilne gobe

Fungoterapija: Lisičke, trepetlika, nageljnove žbice

Kombinacija fitoterapije in fungoterapije, po recepturi ruskega onkologa dr. Korepanova.

37,00
čaga z eleveterokokom

Čaga z elevterokokom

Narejeno po recepturi ruskega zdravnika, onkologa in fitoterapevta dr. S.V.Korepanova.

58,00

Sorodne objave

V leto 2019 je rodilo okrog 20 žensk, ki so zanosile s pomočjo tega sibirskega pripravka!

Pred kratkim nam je pisala gledalka Martina, ki je Mario Ano spraševala o tem, kako učinkovita je stara sibirska …

Maria Ana odgovarja: Visok krvni tlak

Kar naprej se ukvarjam z povišanim holesterolom in normalnimi trigliceridi in se vrtim med 6,8 in 7,6 mmol/L. Skupni …

Maria Ana odgovarja: krožno izpadanje las oz. alopecija areata

Pozdravljeni!Žena se sooča s krožnim izpadanjem las oz. alopecijo areato. Poskusila sva že veliko stvari, pa ni nič …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.