Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Maria Ana odgovarja: Težave z otrdelostjo sklepov/artritisom, glivicami, prostato in spominom pri 45-letniku

Maria Ana odgovarja: Težave z otrdelostjo sklepov/artritisom, glivicami, prostato in spominom pri 45-letniku

Sem star 45 let. Že nekaj časa imam težave z otrdelostjo sklepov na prstih roke (sredinca in prstanca), kot da se mi pojavlja artritis. Imam tudi problem z glivicami na obeh nogah − tako močne, da mi krvavi med prsti. V družini imamo možje tudi težavo s prostato. In prihajam v ta leta ko se začnejo te težave … Pogosto sem začel zgubljati energijo padam v neko depresijo. Po dva do tri dni sem slab, pa se spet poberem in nekako delam naprej. Tudi spomin mi peša. Kaj bi mi svetovali, da bi si opomogel?

ODGOVOR:

Za vaše težave je pa še prezgodaj pri vaših letih:  to so najboljša leta in poskrbite, da boste temu primerno tudi živeli. Nekaj "popravkov" je potrebnih in bo.

Takole:

  • Otrdeli prsti: vsak dan si jih masirajte − mečkajte in nategujte, pripravite si kopel s toplo vodo in morsko soljo in razgibavajte. Od sibirskih proizvodov sta primerna dva: mumija (obnavlja lokomotorni sistem in raztruplja −  1−2 kapljici v 1 dcl tople vode na tešče) in živica ali smola sibirske cedre za masažo.

  • Glivice: namažite z mumijo, ki jo razredčite z malo vode, nanesete med prste, pustite, da se posuši, nataknite nogavice in pustite čez noč. V dveh dneh glivic ne bo več.

  • Depresija in rizičnost za težave s prostato: čaga z elevterokokom − v kombinaciji deluje proizvod kot adaptogen (imeli boste več energije in dobre volje boste), imunostimulator in imunomodulator. Priporočam 2-krat dnevno 1 malo žličko.

  • Od danes sta na voljo tudi dva nova proizvoda: priporočam vam, da 2-krat letno naredite tretma − 1 kapsula dnevno čaga in cordyceps. Po mesecu dni primerjajte krvni izvid, sicer pa boste že po nekaj dneh zaznali, da so vaše težave izginile.

 

Če imate tudi vi kakšno vprašanje, ga lahko zastavite, in posredovali vam bomo odgovor. K vprašanju priložite tudi morebitne izvide in čim bolj konketne podatke, saj se Maria Ana pred odgovorom tudi pokonzultura z zdravnikom, onkologom, če je to treba.

Vprašanje lahko pošljete na: info@klepetobkavi.si s pripisom: Za Mario Ano Kolman.

Včasih Maria Ana priporoča tudi kakšne izdelke, nekaj jih najdete v spletni trgovini pod kategorijo IZ SIBIRIJE.

smola cedre

Živica ali smola sibirske cedre

Močna baktericidna, antiseptična, anestetična, adsorbcijska in celiteljska sposobnost, …

45,00
Mumija ali Altajska skalna smola

Mumija smola (altajska gorska smola)

Mumija je kot zdravilno sredstvo poznana že tisočletja.

50,00

Sorodne objave

Zdravilna moč koprive

Medtem ko je kopriva tako v fitomedicini kot v ljudskem zdravilstvu ena najbolj cenjenih zdravilnih rastlin, je za mnoge …

V leto 2019 je rodilo okrog 20 žensk, ki so zanosile s pomočjo tega sibirskega pripravka!

Pred kratkim nam je pisala gledalka Martina, ki je Mario Ano spraševala o tem, kako učinkovita je stara sibirska …

Maria Ana odgovarja: Visok krvni tlak

Kar naprej se ukvarjam z povišanim holesterolom in normalnimi trigliceridi in se vrtim med 6,8 in 7,6 mmol/L. Skupni …

Nazaj

Komentarji

Komentiral Alenka |

Pozdravljena ga. Kolman
Zelo rada bi vprašala kdaj po vodo k izviru v letu 2019. Zanima me samo ali se zopet šteje dan zimskega solsticija + 27 dni ali se šteje zadnji datum v decembru ko sem šla po vodo . Ta datum je bil 22.dec.
Lepo prosim za odgovor in najlepša vam hvala.

Komentiral edita |

Pozdravljeni,
imam artrozo levega gležnja.S čim si lahko pomagam?
Hvala za nasvet

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.