Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Maria Ana odgovarja: Prisotnost bakterije HP, želodčne težave in anksioznost

Maria Ana odgovarja: Prisotnost bakterije HP, želodčne težave in anksioznost

VPRAŠANJE:

Stara sem 28 let in pred kratkim so na gastrološkem pregledu ugotovili prisotnost bakterije Helicobacter Pylori in kronično vnetje želodčne sluznice. Težave z gastritisom imam že deset let, pred destimi meseci pa so se pojavile še druge težave: neprebavljena hrana v blatu, izredno smrdeče blato, vetrovi, spahovanje in občasne  bolečine v želodcu. Naj omenim tudi, da se že dvanajst let borim s slabokrvnostjo (pomanjkanje železa) in anksioznostjo. Zanimivo je to, da sta se slabokrvnost in anksioznost pojavili istočasno. Vse od diagnoze bakterije HP razmišljam o tem, kako dolgo je sploh že prisotna v mojem telesu in ali bi lahko bila njena prisotnost povezana z drugimi zdravstvenimi težavami, ki me pestijo. Prav tako me zanima, ali je nujno, da uživam predpisane antibiotike, ki naj bi  izkoreninili bakterijo? Ni namreč zagotovila, da bodo ti antibiotiki zagotovo izkoreninili tako trdovratno bakterijo, kot je HP. Zanima me, kaj menite o morebitno povezavi vseh omenjenih težav in ali lahko predlagate kakšen drug način, kako se znebiti bakterije?

 

ODGOVOR:

Precej verjetno je, da ena težava, ki jo spremlja anksioznost, povzroči še vrsto drugi. Zato pristopite k "popravljanju" napak s tem, da se znebite anksioznosti. Problemi zahtevajo reševanje, sicer se le kopičijo, dokler zdravje ni tako zelo načeto, da iz tega kroga ni poti. Antibiotik zagotovi ni rešitev, zlasti ne, ker gre tudi za slabokrvnost, vnetje želodčne sluznice in vrsto težav, ki so simptomatske. Predlagam vam protokol, s katerim boste celostno pristopili k reševanju težav:

1. slabokrvnost in pomanjkanje železa: v dnevni jedilnik vključite vsak dan 3 suhe slive, 3 suhe marelice (zdaj so tudi že sveže), 3 suhe fige, 1 jabolko in pest orehov. Tri suhe slive pojejte pred zajtrkom, ostalo sadje pa čez dan.

2. Za vnetje želodčne sluznice uživajte mumijo: vsako jutro priloženo merico v 2 dcl tople vode 20 dni, 7 dni premora in ponovitev protokola.

3. Proti HP uporabite naravni antibiotik, ki deluje tudi proti tej bakteriji: proizvod čaga s cordycepsom - 2-krat dnevno 1 kapsulo pol ure pred obrokom 60 dni in 30 dni 1-krat dnevno 1 kapsulo.

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/fungoterapija-divja-crna-caga-in-divji-cordyceps-militaris.html

4. Ker simptomi kažejo tudi na prisotnost parazitov, sočasno z zgoraj navedenim protokolom uživajte proizvod lisičke, skorja trepetlike in nageljnove žbice: 15 dni 2-krat dnevno 1 kapsulo pol ure pred obrokom 30 dni 1-krat dnevno 1 kapsulo.

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/fungoterapija-lisicke-trepetlika-nageljnove-zbice.html

Lep pozdrav,

Maria Ana


Če imate tudi vi kakšno vprašanje, ga lahko zastavite, in posredovali vam bomo odgovor. K vprašanju priložite tudi morebitne izvide in čim bolj konkretne podatke, saj se Maria Ana pred odgovorom tudi pokonzultira z zdravnikom, onkologom, če je to treba. Vprašanje lahko pošljete na: info@klepetobkavi.si s pripisom: Za Mario Ano Kolman. Včasih Maria Ana priporoča tudi kakšne izdelke, nekaj jih najdete v spletni trgovini pod kategorijo IZ SIBIRIJE.

zdravilne gobe

Fungoterapija: Lisičke, trepetlika, nageljnove žbice

Kombinacija fitoterapije in fungoterapije, po recepturi ruskega onkologa dr. Korepanova.

45,00

Sorodne objave

Zdravilna moč koprive

Medtem ko je kopriva tako v fitomedicini kot v ljudskem zdravilstvu ena najbolj cenjenih zdravilnih rastlin, je za mnoge …

V leto 2019 je rodilo okrog 20 žensk, ki so zanosile s pomočjo tega sibirskega pripravka!

Pred kratkim nam je pisala gledalka Martina, ki je Mario Ano spraševala o tem, kako učinkovita je stara sibirska …

Maria Ana odgovarja: Visok krvni tlak

Kar naprej se ukvarjam z povišanim holesterolom in normalnimi trigliceridi in se vrtim med 6,8 in 7,6 mmol/L. Skupni …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.