PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Maria Ana odgovarja: podporna pomoč pri zdravljenju raka dojke

Maria Ana odgovarja: podporna pomoč pri zdravljenju raka dojke

Na vas se obračam, da bi pridobila nasvet glede uporabe in uživanja črne

sibirske čage iz Altaja pri obolelosti za rakom dojke. Gre namreč za mojo mamo, ki so ji v 69. letu starosti na mamografiji letos oktobra na desni dojki odkrili 1,2 cm velik tumor. Tumor je bil pred 3 tedni operacijsko v celoti odstranjen, poleg njega sta bili odstranjeni tudi dve sosednji bezgavki. Histološka preiskava odstranjenega tkiva je pokazala, da je bil tumor 3. stopnje malignosti, bezgavki pa sta bili obe negativni. Ker je bil odstranjeni tumor zelo agresiven (III. stopnje), so zdravniki predlagali dopolnilno zdravljenje s kemoterapijo. S terapijo bo pričela 9. 1. 2019. Glede na dejstvo, da kemoterapija poruši celoten imunski sistem in počutje nasploh, je moje vprašanje za vas, kaj mi lahko svetujete v tovrstnem primeru: ali bi si moja mama z jemanjem črne sibirske čage lažje okrepila zdrave celice (in počutje nasploh), ki jih kemoterapija uniči?

ODGOVOR:

Po operaciji je kemoterapija predpisana bolj iz previdnosti kot iz potrebe, vsekakor pa naj jo mama sprejme, da prepreči razsoj. Samo za to namreč gre, ker je bila sicer operativna odstranitev uspešna. Pomembno pa je, da že pred KT okrepi odpornost in da za to skrbi tudi v času KT. Zato svetujem sibirsko čago (3-krat dnevno 1 žlica 1/2 ure pred obrokom, da pa poveča učinek, pa lahko 3-krat dnevno 1 malo žličko pod jezik ter pa pusti, da slina razgradi) in elevterokok 3-krat dnevno 1 mala žlička (tudi pred obrokom, lahko istočasno s čago, v 1 dcl mlačne vode, vendar do 15 h!) Oba proizvoda delujeta tudi na povečano tvorbo T-limfocitov, kar je pomembno, da KT ne bo imela stranskih učinkov. V priponki pošiljam dva moja zapisa, v katerem razložim protokol podpornega zdravljena dr. Korepanova. Zelo priporočam tudi proizvod lisičke, skorja trepetlike in nageljnove žbice; v zapisu je razloženo kako zelo je to potrebno, da zagotovimo močno delovanje imunskega sistema.

https://klepetobkavi.si/zapis-lisicke.pdf

https://klepetobkavi.si/zapis-Obrazi_rastlin.pdf

Če imate tudi vi kakšno vprašanje, ga lahko zastavite, in posredovali vam bomo odgovor. K vprašanju priložite tudi morebitne izvide in čim bolj konketne podatke, saj se Maria Ana pred odgovorom tudi pokonzultura z zdravnikom, onkologom, če je to treba.

Vprašanje lahko pošljete na: info@klepetobkavi.si s pripisom: Za Mario Ano Kolman.

Včasih Maria Ana priporoča tudi kakšne izdelke, nekaj jih najdete v spletni trgovini pod kategorijo IZ SIBIRIJE.

Elevterokok sirup

Elevterokok sirup

~ Naravni adaptogen za otroke in odrasle ~

38,00
zdravilne gobe

Fungoterapija: Lisičke, trepetlika, nageljnove žbice

Kombinacija fitoterapije in fungoterapije, po recepturi ruskega onkologa dr. Korepanova.

45,00
čaga z eleveterokokom

Čaga z elevterokokom

Narejeno po recepturi ruskega zdravnika, onkologa in fitoterapevta dr. S.V.Korepanova.

58,00

Sorodne objave

Zdravilna moč koprive

Medtem ko je kopriva tako v fitomedicini kot v ljudskem zdravilstvu ena najbolj cenjenih zdravilnih rastlin, je za mnoge …

V leto 2019 je rodilo okrog 20 žensk, ki so zanosile s pomočjo tega sibirskega pripravka!

Pred kratkim nam je pisala gledalka Martina, ki je Mario Ano spraševala o tem, kako učinkovita je stara sibirska …

Maria Ana odgovarja: Visok krvni tlak

Kar naprej se ukvarjam z povišanim holesterolom in normalnimi trigliceridi in se vrtim med 6,8 in 7,6 mmol/L. Skupni …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.