Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Maria Ana odgovarja: Metastaze, ki so se razširile na pljuča

Maria Ana odgovarja: Metastaze, ki so se razširile na pljuča

Pišem Vam glede svoje mame, stare 85 let. Letos bo dve leti, odkar je bila operirana zaradi raka na glavi trebušne slinavke. Izrezani so bili del želodca, žolčnik, del trebušne slinavke, del črevesja in bezgavke. Vse do lanskega leta smo ji pomagali z bionergijo, vsaki dan vzame izmenično vsak drugi mesec CBD-kapljice (5-%) in sirup brazilskega patra na podlagi aloe vere. Do sedaj je bilo vse v redu, dokler ni prišel zadnji izvid. Metastaze so se razširile na pljuča, treba ji je tudi dajati injekcije v trebuh zaradi možnih strdkov krvi. Vse to stanje težko prenaša, kajti te injekcije imajo tudi stranske učinke. Slabo spi, pada ji imunski sistem, ima srčno aritmijo, nima volje za nič, čeprav bi rada šla že takoj na vikend delat. Samo sedi in gleda TV. Radi bi, da se metastaziranje na pljučah vsaj malo ustavi, da se ji ojača imunski sistem, da dobi voljo do življenja, da ne pride do strdka in da ublaži bolečine. Ne prebavlja tablet, kapsul, medu in sode bikarbone, saj ima občutljiv želodec. Naj se zadeve uredijo po naravni poti. V poštev ne pridejo kemoterapija in nobena operacija.

ODGOVOR:

Vaša mama je pravi heroj. Ustavila je primarno bolezen (kar uspe manj kot 1 % bolnikov), prišlo je sicer do metastaziranja, kar pa je mnogo manj nevarno kot rak pankreasa. Kar vzpodbudo ji dajte, da bo šla spomladi na vikend. Pomembno je, da se usmerite v krepitev imunskega sistema in preprečevanje napredovanja bolezni. Priporočam vam sledeči protokol:

  • Čaga: 3-krat dnevno 1 malo žličko pred obrokom, do 15h ali 2 žlici v 0,5 l vode; to naj popije preko dneva.
  • Čaga in cordyceps: 1-krat dnevno 1 kapsula pol ure pred obrokom.
  • Čaga, reishi, korenina navadnega repinca: 1-krat dnevno 1 kapsula pol ure pred obrokom (skupaj s čago in cordycepsom).
  • Proizvoda dr. Korepanova sta v kapsulah, ki jih lahko odprete in stresete vsebino na žličko.
  • Mama naj vsak dan uživa tudi sadje, ki ima s kliničnimi študijami dokazano protitumorsko delovanje: slive, jabolka, marelice (lahko tudi posušeno, kompote, sokove) in granatno jabolko. 
  • Pa še Ašičev čaj KRRT (kopriva, regrat, rman, troptec): vsak dan 2 dcl. Pater Ašič je za svojo recepturo tega čaja (25 % vsakega zelišča) rekel, da tisti, ki pije čaj KRRT, še dolgo ne bo šel v krtovo deželo.


Če imate tudi vi kakšno vprašanje, ga lahko zastavite, in posredovali vam bomo odgovor. K vprašanju priložite tudi morebitne izvide in čim bolj konkretne podatke, saj se Maria Ana pred odgovorom tudi pokonzultira z zdravnikom, onkologom, če je to treba.
Vprašanje lahko pošljete na: info@klepetobkavi.si s pripisom: Za Mario Ano Kolman.
Včasih Maria Ana priporoča tudi kakšne izdelke, nekaj jih najdete v spletni trgovini pod kategorijo IZ SIBIRIJE.

Fungoterapija: Divja sibirska čaga, divji reishi, divja korenina navadnega repinca

Fungoterapija: Divja sibirska čaga, divji reishi, divja korenina navadnega repinca

Vse tri sestavine so divje nabrane in pripravljene po recepturi ruskega onkologa, dr. …

45,00

Sorodne objave

Zdravilna moč koprive

Medtem ko je kopriva tako v fitomedicini kot v ljudskem zdravilstvu ena najbolj cenjenih zdravilnih rastlin, je za mnoge …

V leto 2019 je rodilo okrog 20 žensk, ki so zanosile s pomočjo tega sibirskega pripravka!

Pred kratkim nam je pisala gledalka Martina, ki je Mario Ano spraševala o tem, kako učinkovita je stara sibirska …

Maria Ana odgovarja: Visok krvni tlak

Kar naprej se ukvarjam z povišanim holesterolom in normalnimi trigliceridi in se vrtim med 6,8 in 7,6 mmol/L. Skupni …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.