PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Maria Ana odgovarja: Kako naj si končno povrnem zdravje?

Maria Ana odgovarja: Kako naj si končno povrnem zdravje?

Klepet ob kavi sem odkrila pred dobrima dvema mesecema. Oddaja me jepritegnila prav zaradi vas. Ste zakladnica znanja, znate ga posredovati in iskrena hvala, da ga delite z nami. Kar se alternative tiče, sem pogosto nejeverni Tomaž. Vašim informacijam pa popolnoma zaupam in verjamem vanje. Prav zato se obračam na vas s prošnjo za nasvet, kako naj si pomagam, da vsaj približno pridem do homeostaze.

V svojih 60. letih sem si nabrala kar nekaj težav. Sem deloholik in perfekcionist, slabo prenašam stres. Že pred tridesetim me je stres pahnil v nespečnost, začele so se težave s ščitnico, imunskim sistemom (levkopenija), pri štiridesetih sem izgorela, se nekako pobrala, vendar nikoli več nisem imela prave energije. Nespečnost pa me bolj ali manj izrazito spremlja že 40 let.

Prehranjujem se zelo zdravo (obdelujem vrt, vse kar kupujem, je slovensko in ekološko), rekreiram se zadovoljivo, delam še vedno veliko preveč, stresa ne obvladam. Pred tremi leti sem v par mesecih izgubila 10 kg, sumili so mi limfom, ki pa ni bil potrjen. Vsake pol leta imam kontrolo na hematologiji. Izgubljenih kilogramov ne morem dobiti nazaj. Pri 170 cm imam 50 kg. Očitno je tudi z mojo absorpcijo hranil nekaj narobe.

Moje diagnoze so sledeče: 

- kroniča nespečnost in kronična utrujenost

- levkopenija, nevtropenija

- hashimoto tiroiditis (zdravila zaenkrat še niso potrebna)

- osteoartroza (začetna)

- borelioza (okužila sem se lani)

- zvišani jetrni encimi v zadnjem letu, UZ trebuha je bp. V letošnjem letu se mi je zlasti na trebuhu in hrbtu pojavilo polno znamenj, bradavic, peg, pik ...

- krčne žile, zaradi česar žal ne smem več v savno in toplice. 

Od zdravil uživam zvečer 15 mg Mirzatena=antidepresiva, ki naj bi mi pomagal za spanje. Pred dvema mesecema sem pričela z uživanjem 16-% CBD- smole. Predvsem iz razloga, ker naj bi delovala celostno in ker se večinoma absorbira v ustih. Če bi šla čez prebavni trakt, je že vprašanje, kaj bi telo sploh lahko izkoristilo. 

Mi lahko prosim svetujete, s čim bi lahko pomagala telesu k boljšemu počutju in zdravju. In kako to uskladiti z Mirzatenom in konopljo? Ali pa konopljo opustiti? Morda sčasoma tudi Mirzaten. Če bi mi uspelo vzpostaviti redno in zadostno spanje, sem prepričana, da bi lahko vse spravila v red. 

 

ODGOVOR:

 

Pozdravljena,

napisanemu bi lahko rekli, kot pravi ljudska modrost, da pride vse enkrat za tabo. Zelo dobro je, da ste si pravzaprav sama postavila diagnozo, zdravniška je pa bolj simptomatska. Predlagam, da si tudi sama izdelate protokol zdravljenja, ki naj bo v smislu, kot sem ga že večkrat omenila v oddajah - popravljanje telesa, tolažba duše in krepitev duha. Vrstni red naj bo vaša izbira.

"Popravljanje telesa" pričnite s preparatom proti parazitom - lisičke, skorja trepetlike in nageljnove žbice.

Od ostalih proizvodov priporočam elevterokok namesto antidepresivov, čago(za podporo jetrom) in olje Altajske princese za homeostazo endokrinega sistema. Naredite si protokol za mesec dni in po tem opravite krvno preiskavo.

Izvidi laboratorija res niso prav lepi in odražajo ne le napake v delovanju endokrinih žlez, ampak tudi psihično stanje. Z elevterokokom boste to stabilizirali in potem bo stekla tudi vzpostavitev homeostaze.

Mirzaten lahko vpliva na kostni mozeg in kot posledica tega lahko pride do znižanja levkocitov. Poleg tega ob jemanju Mirzatena lahko pride do povišanja jetrnih encimov. Tudi borelioza lahko vpliva na vrednosti jetrnih encimov. Povišan bilirubin je zaradi indirektnega bilirubina in ne predstavlja neke pomembne patologije.

Ob sibirskih proizvodih vam priporočam še pegasti badelj (za podporo delovanja jeter), čaj KRRT (po recepturi patra Ašiča - kopriva, regrat, rman, trpotec).

Pomanjkanje melatonina zaradi slabega spanja sicer lahko nadomestite z zdravilom Circadin - je na recept z doplačilom, omogoča pa sčasoma prehod na normalno spanje.

Predlagam pa, da najprej poskusite z elevterokokom, ki v večini primerov uredi tudi spanje.

Ob vsem tem pa je najbolj pomembno, da sama sebe postavite na prvo mesto in se veselite življenja. Upoštevajte tudi, da ima naše telo izjemno sposobnost samozdravljenja - le včasih potrebuje nekaj vzpodbude in zaupanja.

 

Vse dobro vam želim,

Maria Ana

Če imate tudi vi kakšno vprašanje, ga lahko zastavite, in posredovali vam bomo odgovor. K vprašanju priložite tudi morebitne izvide in čim bolj konketne podatke, saj se Maria Ana pred odgovorom tudi pokonzultura z zdravnikom, onkologom, če je to treba.

Vprašanje lahko pošljete na: info@klepetobkavi.si s pripisom: Za Mario Ano Kolman.

Včasih Maria Ana priporoča tudi kakšne izdelke, nekaj jih najdete v spletni trgovini pod kategorijo IZ SIBIRIJE.

Olje Princesa Gornjega Altaja

Olje Princesa Gornjega Altaja

Olje, ki prihaja z Altaja si zaradi izjemne sestave in močnega terapevtskega učinka …

58,00
Elevterokok sirup

Elevterokok sirup

~ Naravni adaptogen za otroke in odrasle ~

38,00
zdravilne gobe

Fungoterapija: Lisičke, trepetlika, nageljnove žbice

Kombinacija fitoterapije in fungoterapije, po recepturi ruskega onkologa dr. Korepanova.

45,00

Sorodne objave

Zdravilna moč koprive

Medtem ko je kopriva tako v fitomedicini kot v ljudskem zdravilstvu ena najbolj cenjenih zdravilnih rastlin, je za mnoge …

V leto 2019 je rodilo okrog 20 žensk, ki so zanosile s pomočjo tega sibirskega pripravka!

Pred kratkim nam je pisala gledalka Martina, ki je Mario Ano spraševala o tem, kako učinkovita je stara sibirska …

Maria Ana odgovarja: Visok krvni tlak

Kar naprej se ukvarjam z povišanim holesterolom in normalnimi trigliceridi in se vrtim med 6,8 in 7,6 mmol/L. Skupni …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.