Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Maria Ana odgovarja: Kaj za vraga je s to čago?!

Maria Ana odgovarja: Kaj za vraga je s to čago?!

Ker se okoli čaginega čaja moji starši več ne znajdejo, me je moja mama prosila, če nam  lahko pošljete originalne certifikate od vašega čaginega čaja, saj njena prijateljica pije drugega in jima sedaj ni nič jasno.  

 

ODGOVOR:

 

Vsakemu našemu proizvodu je priložen originalen certifikat proizvajalca Biostimul, iz katerega med drugim izhaja, da gre za čagin čaj iz črnega dela čage, proizvedenega po posebni recepturi izključno za Klepet ob kavi. Certifikatov ne bomo več objavljali na spletni strani, ker so si jih od tam protipravno prisvojili in na spletni strani www.moja-lekarna.com prodajajo čagin čaj Magija trav z našimi certifikati oz. certifikati proizvajalca Biostimul. Pokradli so tudi moje zapise, brez mojega dovoljenja kopirali tekst iz moje knjige Drevesa - miti, legende, zdravilnost, in vse to uporabili za zavajanje kupcev, da gre pri njihovem proizvodu za črno čago z Altaja.

V izogib dvomov naj zato vaša mama pogleda certifikat, ki je priložen proizvodu Biostimul, njena prijateljica pa naj pogleda certifikat pri drugem proizvodu.



Lep pozdrav,

Maria Ana

 

Če imate tudi vi kakšno vprašanje, ga lahko zastavite, in posredovali vam bomo odgovor. K vprašanju priložite tudi morebitne izvide in čim bolj konketne podatke, saj se Maria Ana pred odgovorom tudi pokonzultura z zdravnikom, onkologom, če je to treba.

Vprašanje lahko pošljete na: info@klepetobkavi.si s pripisom: Za Mario Ano Kolman.

Včasih Maria Ana priporoča tudi kakšne izdelke, nekaj jih najdete v spletni trgovini pod kategorijo IZ SIBIRIJE.

 

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Zdravilna moč koprive

Medtem ko je kopriva tako v fitomedicini kot v ljudskem zdravilstvu ena najbolj cenjenih zdravilnih rastlin, je za mnoge …

V leto 2019 je rodilo okrog 20 žensk, ki so zanosile s pomočjo tega sibirskega pripravka!

Pred kratkim nam je pisala gledalka Martina, ki je Mario Ano spraševala o tem, kako učinkovita je stara sibirska …

Maria Ana odgovarja: Visok krvni tlak

Kar naprej se ukvarjam z povišanim holesterolom in normalnimi trigliceridi in se vrtim med 6,8 in 7,6 mmol/L. Skupni …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.