Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Maria Ana odgovarja: Kaj pomaga proti luskavici?

Maria Ana odgovarja: Kaj pomaga proti luskavici?

Konec lanskega poletja se mi je pojavila luskavica. Zdravnica je dejala, da gre za kapljično obliko (male in večje pike po telesu; največ po nogah in rokah). Rekla je, da je pri meni verjetno največji vzrok hormonskega značaja. Zdaj se zdravim z mazilom, ki ga je predpisala, a ni dosti bolje. Stara sem 55 let in pol, menstruacijo imam neredno – na tri mesece ali več. Dejala je tudi, da je vzrok lahko stres. No, tega je kar nekaj. Trudim pa se, da bi ga bilo čim manj. Par mesecev nazaj sem hodila tudi na bioresonanco. Gospa je ugotovila, da zame nista v redu kvas in sladkor; da imam zelo veliko glivic in bakterij ...? Šest obiskov sem opravila … potem je dejala, da je to vse, kar lahko naredi. V preteklosti, skoraj deset let nazaj, sem imela težave z želodcem. Dvakrat so me zdravili za bakterijo Helicobacter pylori. Takrat mi je zdravnik rekel, da vse to izhaja iz otroštva. No, nekaj časa pred "izbruhom pik" sem bila na bioenergetskih terapijah pri neki zelo priznani gospe. Res se je moje počutje čez kakšnega pol leta malo izboljšalo, a ne za dolgo … Sem pa lani pričela delati v vrtcu in takoj zelo zbolela. Tako bolna sem bila, kot ne pomnim. Skozi celo leto sem bila potem več ali manj prehlajena in kot opisujem, pojavil se je izbruh luskavice. Kar nekaj otrok je zbolelo tudi zaradi parazitov – glist. Nisem dojela, da je to v teh časih sploh mogoče. Torej se od mojega otroštva ni kaj dosti spremenilo. No, trenutno sem odkrila Barsse in hodim na terapijo … vsaj malo se pomirim, če drugega ne.  Zanima me, kaj menite o vsem tem, kar sem opisala. Ne vem več, kam naj se obrnem.

 

ODGOVOR:

 

Problem pričnite reševati tam, kjer se je pojavil pred leti: v prebavilih.

Za to svetujem:

Lisičke, trepetlika, nageljnove žbice: protokol 45 dni – 15 dni 2 kapsuli na dan pol ure pred obrokom, 30 dni 1 kapsula na dan pol ure pred obrokom.

 

Luskavica: mumija – uživanje količine po priloženi žlički vsako jutro v 1 dcl tople vode pred zajtrkom, za zunanjo uporabo jo malo razredčite z vodo, da bo mazljiva, in nanesite na oboleli del.

Za hormonsko ravnovesje: vsako jutro na tešče in vsak večer tik pred spanjem 1 mala žlička olja altajske princese – pod jezik in pustite, da slina razgradi.

Priporočam tudi 30-dnevni protokol s čago in elevterokokom – za dvig odpornosti, več energije in za podporo presnove.

Svetujem vam tudi, da vsak dan pri zajtrku pojeste 3 suhe slive in 3 suhe marelice – delujejo proti Helicobacter pylori.

Če imate tudi vi kakšno vprašanje, ga lahko zastavite, in posredovali vam bomo odgovor. K vprašanju priložite tudi morebitne izvide in čim bolj konkretne podatke, saj se Maria Ana pred odgovorom tudi pokonzultira z zdravnikom, onkologom, če je to treba.

Vprašanje lahko pošljete na: info@klepetobkavi.si s pripisom: Za Mario Ano Kolman.

Včasih Maria Ana priporoča tudi kakšne izdelke, nekaj jih najdete v spletni trgovini pod kategorijo IZ SIBIRIJE.

Mumija ali Altajska skalna smola

Mumija smola (altajska gorska smola)

Mumija je kot zdravilno sredstvo poznana že tisočletja.

50,00
Olje Princesa Gornjega Altaja

Olje Princesa Gornjega Altaja

Olje, ki prihaja z Altaja si zaradi izjemne sestave in močnega terapevtskega učinka …

58,00
zdravilne gobe

Fungoterapija: Lisičke, trepetlika, nageljnove žbice

Kombinacija fitoterapije in fungoterapije, po recepturi ruskega onkologa dr. Korepanova.

45,00

Maria Ana je res prava zakladnica znanja, ki ga že mnogo let nabira predvsem v daljni Rusiji. V kratkem skupaj z njo organiramo naslednja predavanja oz. srečanja, na katera seveda vljudno vabljeni.

 

22. 2. (Ljubljana, OŠ Milana Šuštaršiča): POMLAJEVANJE – preproste tehnike

 

23. 2. (Novo mesto, Qlandija): Teden fitomedicine

 

15. 3.−17. 3. Sejem ALTERMED (za več info spremljajte našo spletno stran)

 

27. 3. Napovedujemo dogodek z Mario Ano Kolman v Mariboru (za več info spremljajte našo spletno stran)

 

29. 3. (Ljubljana, OŠ Milana Šuštaršiča): ZDRAVILNE RASTLINE V OČEH ZDRAVNIKA

Sorodne objave

Zdravilna moč koprive

Medtem ko je kopriva tako v fitomedicini kot v ljudskem zdravilstvu ena najbolj cenjenih zdravilnih rastlin, je za mnoge …

V leto 2019 je rodilo okrog 20 žensk, ki so zanosile s pomočjo tega sibirskega pripravka!

Pred kratkim nam je pisala gledalka Martina, ki je Mario Ano spraševala o tem, kako učinkovita je stara sibirska …

Maria Ana odgovarja: Visok krvni tlak

Kar naprej se ukvarjam z povišanim holesterolom in normalnimi trigliceridi in se vrtim med 6,8 in 7,6 mmol/L. Skupni …

Nazaj

Komentarji

Komentiral Helena |

Gospa Maria Ana : moje vprašanje je tako , da ima nečakinja 5 let stara suho kožo ki postane rdeča in srbeča .Sploh ponoči ne more v miru spati ker se praska . Zanima me ali bi morala na test alergičnosti v zvezi z hrano , ali se da to kako drugače pozdraviti . Hvala in lep pozdrav .

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.