Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Maria Ana odgovarja: Intoleranca na pšenico in srbečica po celem telesu

Maria Ana odgovarja: Intoleranca na pšenico in srbečica po celem telesu

Hčerko, staro 12 let, je pred 6 meseci zelo srbela koža po celem telesu. Predvsem na hrbtu, trebuhu, po obrazu je imela rdeče kolobarje in znotraj izbočeno kožo, kot bi jo kdo udari s šibo. Peljala sem jo na bioresonanco, kjer so ugotovili, da ima intoleranco na pšenico. Tri mesece je precej pazila pri hrani, da ni jedla pšenice, pa tudi čim manj glutena in drugih predelanih živil, pila pa je tudi probiotike. Stvar se je uredila tako, da je na bioresonančno terapijo nisem peljala. Vendar ko je nehala s probiotiki, in ni več toliko pazila pri hrani, jo je koža spet začela močno srbeti, sploh na lasišču pa tudi drugod.

Prosim za nasvet, kako naj se lotiva problema. Ali naj jo ponovno peljem na bioresonanco ali k zdravniku, kjer ji bodo verjetno dali kakšno zdravilo proti alergiji.

Zelo cenim vaše nasvete in bi vam bila hvaležna za kakršno koli usmeritev ali nasvet.

 

ODGOVOR:

Vsi simptomi so tipični pri prisotnosti parazitov. Ne mučite se z dietami in bioresonanco. Najprej odpravite parazite in opisane težave bodo minile. Proizvod dr. Korepanova lisičke, trepetlika, nageljnove žbice je popolnoma naraven in nima stranskih učinkov. Vaša hči naj jemlje 1. škatlico po protokolu 2-krat dnevno 1 kapslulo, 2. škatlico pa 1-krat dnevno 1 kapsulo, vedno pol ure pred obrokom. Za srbečo kožo pa medtem ko terapija še ne bo odpravila vzroka, uporabljajte živico ali smolo sibirske cedre za mazanje, lahko jo malo razredčite z olivnim oljem. Takih primerov je zelo veliko in običajno je odgovor zdravnikov alergija. Ampak tudi alergija ima svoj zakaj? Pa le redko kdo ve in prizna, da imamo v našem urejenem življenju pač tudi parazite. Neka naša zdravnica je celo javno povedala, da ima več kot 88 % otrok parazite. Medtem pa zdravniki kljub temu pravijo alergije, kožne bolezni, pogoste okužbe itd. Skratka vse, kar je posledica parazitov, zdravijo simptomatsko. Je pa res, da so kemijski preparati proti parazitom zelo škodljivi, saj imajo tako hude stranske učinke kot kemoterapija. Ta proizvod dr. Korepanova je naraven in parazitov ne odpravi čez noč, ampak ga je treba uživati po protokolu, kot sem zapisala.

Če imate tudi vi kakšno vprašanje, ga lahko zastavite, in posredovali vam bomo odgovor. K vprašanju priložite tudi morebitne izvide in čim bolj konkretne podatke, saj se Maria Ana pred odgovorom tudi pokonzultira z zdravnikom, onkologom, če je to treba.

Vprašanje lahko pošljete na: info@klepetobkavi.si s pripisom: Za Mario Ano Kolman.

Včasih Maria Ana priporoča tudi kakšne izdelke, nekaj jih najdete v spletni trgovini pod kategorijo IZ SIBIRIJE.

smola cedre

Živica ali smola sibirske cedre

Močna baktericidna, antiseptična, anestetična, adsorbcijska in celiteljska sposobnost, …

45,00
zdravilne gobe

Fungoterapija: Lisičke, trepetlika, nageljnove žbice

Kombinacija fitoterapije in fungoterapije, po recepturi ruskega onkologa dr. Korepanova.

45,00

Sorodne objave

Zdravilna moč koprive

Medtem ko je kopriva tako v fitomedicini kot v ljudskem zdravilstvu ena najbolj cenjenih zdravilnih rastlin, je za mnoge …

V leto 2019 je rodilo okrog 20 žensk, ki so zanosile s pomočjo tega sibirskega pripravka!

Pred kratkim nam je pisala gledalka Martina, ki je Mario Ano spraševala o tem, kako učinkovita je stara sibirska …

Maria Ana odgovarja: Visok krvni tlak

Kar naprej se ukvarjam z povišanim holesterolom in normalnimi trigliceridi in se vrtim med 6,8 in 7,6 mmol/L. Skupni …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.