PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Maria Ana odgovarja: Fibromialgija oz. zunajsklepni revmatizem

Maria Ana odgovarja: Fibromialgija oz. zunajsklepni revmatizem

Fibromialgija je bolezensko stanje, zaradi katerega je posameznik močno utrujen in občuti razširjeno bolečino v mišicah, vezeh in kitah, ki predstavljajo mehko vezivno tkivo telesa. Pri tej bolezni nikoli ni vnet sklep, ampak mehka tkiva.

 

Našo gledalko zanima naslednje:

 

“Več kot 6 let se soočam s fibromialgijo in toliko časa je za diagnozo rabil tudi moj osebni zdravnik. Vse, kar predlagajo v društvu glede fizične aktivnosti, izvajam redno, spremenila sem prehrano, izločila sem vse mlečne in bele izdelke. Glede na to, da so vaši nasveti kar uspešni, me zanima, ali imate tudi zame kakšnega, ker so bolečine neznosne (ne smem pa jemati veliko tablet za zmanjšanje bolečin, ker sem imela okvarjena jetra, hepatitis B), spanec je moten in kronična utrujenost je tako huda, da se komaj spravim iz postelje. Delam po 5 ur, 3 sem na bolniški in s SPIZ-om sem v tožbi, ker pravijo, da mi ni nič in da lahko delam 8 ur ...”

 

ODGOVOR:

 

Pri tej bolezni je največji problem vzrok, ki ostaja za medicino še vedno neznanka. Bolečine so pa neznosne. Imam znanca s to težavo. Pred časom je kupil fitobočko in jo redno uporablja. Uživa tudi čago. Stanje se mu je v pol leta zelo izboljšalo, tako da ima bolečine le občasno. Sicer bi vam priporočala tudi proizvod dr. Korepanova čaga, reishi in korenino navadnega repinca: tretma 45 dni, 1. škatlico 2 kapsuli na dan, 2. pa po eno kapsulo. Pri boleznih, za katere medicina ne najde vzroka, je pogosto, da nihče ne pomisli, da je vzroke treba iskati v črevesju in krvi oz. opraviti test prisotnosti parazitov. Zato dr. Korepanov v takih primerih kot nujno predpiše preparat iz lisičk, skorje trepetlike in nageljnovih žbic za odpravo parazitov. Marsikomu se že s tem zdravstveno stanje uredi. Nesmiselno je namreč, da zdravimo samo simptome.

Če imate tudi vi kakšno vprašanje, ga lahko zastavite, in posredovali vam bomo odgovor. K vprašanju priložite tudi morebitne izvide in čim bolj konkretne podatke, saj se Maria Ana pred odgovorom tudi pokonzultira z zdravnikom, onkologom, če je to treba.

Vprašanje lahko pošljete na: info@klepetobkavi.si s pripisom: Za Mario Ano Kolman.

Včasih Maria Ana priporoča tudi kakšne izdelke, nekaj jih najdete v spletni trgovini pod kategorijo IZ SIBIRIJE.

zdravilne gobe

Fungoterapija: Lisičke, trepetlika, nageljnove žbice

Kombinacija fitoterapije in fungoterapije, po recepturi ruskega onkologa dr. Korepanova.

45,00
Fungoterapija: Divja sibirska čaga, divji reishi, divja korenina navadnega repinca

Fungoterapija: Divja sibirska čaga, divji reishi, divja korenina navadnega repinca

Vse tri sestavine so divje nabrane in pripravljene po recepturi ruskega onkologa, dr. …

45,00

Sorodne objave

Zdravilna moč koprive

Medtem ko je kopriva tako v fitomedicini kot v ljudskem zdravilstvu ena najbolj cenjenih zdravilnih rastlin, je za mnoge …

V leto 2019 je rodilo okrog 20 žensk, ki so zanosile s pomočjo tega sibirskega pripravka!

Pred kratkim nam je pisala gledalka Martina, ki je Mario Ano spraševala o tem, kako učinkovita je stara sibirska …

Maria Ana odgovarja: Visok krvni tlak

Kar naprej se ukvarjam z povišanim holesterolom in normalnimi trigliceridi in se vrtim med 6,8 in 7,6 mmol/L. Skupni …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.