Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Majhne navade, ki lahko rešijo planet

Majhne navade, ki lahko rešijo planet

Ali je vreme res samo del narave, na katerega ne moremo vplivati, ali je za kontroliranjem vremena tudi človek? Kakšne so temperaturne spremembe planeta in kaj jih povzroča? Kolikšne škode beležimo zaradi poplav, suš in vremenskih neurij in kaj lahko sami prispevamo k zmanjšanju onesnaženosti planeta in s tem vremenskih katastrof? Danes smo v goste povabili klimatologinjo in profesorico na Biotehniški fakulteti, Lučko Kajfež Bogataj, ki nam je na vsa zapisana vprašanja tudi odgovorila. Ne zamudite ogleda posnetka!

Za spremenljivo vreme in katastrofalne naravne pojave smo zagotovo v velikem delu krivi ljudje s svojimi slabimi praksami, kot so uporaba plastičnih vrečk, pretirana uporaba avtomobilov, množična živinoreja itd.

Že majhne navade, kot je recimo opustitev plastenk in pitje vode iz steklenic, bo pripomogo k ohranjanju planeta, mi pa vam zaupamo, kako vodo narediti tudi odlično za lastno zdravje in počutje. Več na:

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.