Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Magnezij - DA! Ampak v kakšni obliki, da ne zapravljaš po nepotrebnem?

Magnezij - DA! Ampak v kakšni obliki, da ne zapravljaš po nepotrebnem?
Prvič sem se za magnezij zanimala v času izobraževanja na Zdravstveni fakulteti, kjer sem poleg študija delala tudi na televiziji, poleg predavanj pa hodila še na praktično usposabljanje v Klinični center in na rehabilitacijski center Soča. 
 
Seveda sem bila nekaj čez 20 let, ampak tempo je bil prehiter zame. Večina časa sem hitela, tudi čez vikend se nisem umirila, časa za prijatelje in druženje nisem imela, saj sem ali delala ali pa se učila. 
 
Opazila sem, da mi telo peša, pridobila sem kilograme, čeprav nikoli zares nisem imela časa za pošteno kosilo, imela sem krče v mišicah, grozne bolečine med menstruacijo in seveda, bila sem zelo utrujena. 
Ko sem ugotovila, da nujno potrebujem magnezij, sem kupila najcenejšega v drogeriji, šele nato pa začela raziskovati in spoznavati, da napis, da gre za magnezij še ne pomeni, da je to tisto, po čemur moje celice hrepenijo, če bo do njih sploh prišlo. 
 
In leta so minevala, jaz pa sem svoje zdravstveno in televizijsko življenje združila in začela z oddajo Klepet ob kavi, saj sem se ničkolikokrat soočala s situacijami, kjer bila nasedla določenim informacijam, ki so me zavajale s praktičnostjo, nizko ceno. 
 
Hkrati pa sem ugotovila tudi, kako pomembno je zdravje in resnično dojela, da če si ne vzameš časa za zdravje ... si ga moraš slej ko prej za bolezen. 
To mi je bilo strašno, saj v sebi čutim toliko ambicij, želja po raziskovanju, učenju novih stvari, po potovanjih, po življenjskih izkušnjah ... 
 
Kakorkoli, ko sem pred meseci prejela potrditev, da sem dobrodošla v Bolgariji, kjer bom lahko spoznala nekaj naprednih zdravnikov in njihove metode, sem bila hvaležna. Dobila sem priložnost, da se kaj naučim in podrobneje spoznam njihov zdravstveni sistem, ki je neprimerljivo bolj napreden, kot pri nas. Imajo ogromno privatnih praks, bolnišnic, inštitutov ter že v samem procesu izobraževanja združujejo starodavne pristope k zdravju z naprednimi tehnikami. 
 
Zelo me je navdušila tudi dr. Stoiko Radeva, direktorica klinike za fizioterapijo in rehabilitacijo v bolnišnici ISUL v Sofiji, specialistka fizioterapije in rehabilitacije, sicer pa tudi profesorica laserske terapije in akupunkture na Medicinski fakulteti v Sofiji!
Prav dr. Radevo sem prvič pred dvemi leti zasledila, da ljudem priporoča magnezij, ki se nanaša direktno na kožo, tako tudi uči sama in tako tudi v njeni bolnišnici vsi fizioterapevti uporabljajo magnezijev gel, za katerega sem se dogovorila, da je na voljo tudi v Sloveniji. 
 
Dr. Radeva je takole na kratko opisala v čem je celotna finta magnezija!

Sorodne objave

Izpadanje las in fotobiomodulacija ali rdeča svetlobna terapija (alopecija areata in androgenetska alopecija)

Tukaj boste našli zapis o resnem izpadanju las, ne samo o situaciji, kjer se ti zdi, da je morda na krtači malo preveč …

Tedenski jedilnik za manj kilogramov! Hujšanje, vitkanje in zdrava izguba telesne teže

Dolgoletna priporočila omejevanja kalorij z namenom izgube odvečnihkilogramov so zavedla mnoge in danes vemo, da so …

Kaj je pogoj, da ženska zanosi? Kaj potrebuje ženska, preden zanosi? Priprava na zanositev

Kengurujka je oplojena in proces brejosti lahko dobesedno zaustavi in zamrzne do 2 leti. To mi je osebno povedal …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.