PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Magijska uporaba rastlin

Magijska uporaba rastlin

Pred leti sem naletela na seznam rastlin, ki vsebuje tudi čarovne lastnosti. Avtorja sicer nisem našla, sem pa s strani mnogih novodobnih čarovnic, ki se zavedajo moči rastlinskega sveta, dobila precej odobritev, da so opisane lastnosti ustrezne.

Zgodovina uporabe rastlin v zdravilne pa tudi čarovne namene je nadvse bogata. Obstaja namreč nešteto knjig o zdravljenju z zelišči, ki lahko pozdravijo marsikatero bolezen.

Precej manj pa je v sodobnem času razširjeno znanje o čarovnih lastnostih rastlin. Vzrok je verjetno precej jasen, kajne? Tudi sama sem vsak dan hvaležna, da sem se rodila v tem času, saj se zavedam, da bi pred nekaj stoletji zagotovo zgorela na grmadi, če bi širila znanja o »čarovništvu« in »coprnijah«.

Kljub temu da v omenjenih knjigah čarovnih lastnosti zelišč najverjetneje ne boste našli, pa vam lahko določene rastline s svojo posebno močjo pomagajo pri pridobivanju obilja.

Bazilika
Nošenje listov bazilike v žepu ali denarnici naj bi prinašalo bogastvo. Če želimo privabiti kupce v trgovino ali lokal, jo položimo na prag ali v blagajno.

Cedra
Če v denarnici nosimo košček cedre, s tem privabljamo denar. Za prizemljitev položite dlani na cedro in vizualizirajte pritekanje zemeljske energije. Sicer pa je cedra simbol veličine, plemenitosti, moči, trajnosti, nepokvarljivosti in nepodkupljivosti. Kot vsi iglavci, je tudi cedra simbol nesmrtnosti.

Gabez
Predvsem je koristen za popotnike, saj preprečuje izgubo ali krajo prtljage med potovanji, deluje pa tako, da vtaknemo del korenine v vsako torbo. Korenina je uporabna tudi pri čaranju za denar.

Hrast
Če zasadite plod hrasta v času mlaja, to prinaša obilje denarja.
Če nosite želod, ki ste ga nabrali ponoči, vam to pomaga pri težavah s plodnostjo, blaži seksualne težave in poveča seksualno privlačnost.

Jasmin
Če ga nosimo pri sebi ali ga zažigamo, s tem privabljamo bogastvo in denar.
Če ga uporabljamo kot kadilo v spalnici, nam prinaša preroške sanje.

Kamilica
Tudi kamilica privablja denar. Kot samostojno kadilo pripomore k dobremu spancu, dodana v ritualno kopel pa pritegne ljubezen. Sicer je izjemno očiščevalno in zaščitno sredstvo.

Lovor
Če na lovorjeve liste napišete želje in jih nato zažgete, vam bo to prineslo izpolnitev želja. Tudi za Rimljane je bil lovor simbol slave, tako vojaške kot duhovne, zato so iz njegovih listov pletli vence za kronanje junakov, genijev in modrecev.

Še najbolje je, da ga naberete sami, kar pa sploh ne predstavlja izziva, sploh če radi zahajate na hrvaško obalo.

Mak
Kot dodatek k hrani pripomore k povečanju plodnosti, njegovo seme pa se uporablja za privabljanje bogastva.

Verbena
Če jo zakopljemo na vrt, bo pridelek obilen. Če jo zažgemo, privlači bogastvo in odganja fizične napade. Če jo podarite prijatelju, spodbuja obojestransko zaupanje.

S tabo bi želeli deliti novico, da smo zate v tem mesecu pripravili tudi posebno darilo v vrednosti 85 eurov, kjer ti podarjamo webinar na temo ŽENSKA V SVOJI MOČI.
Povezavo dobiš avtomatsko ob nakupu katerega od izdelkov, ki ga priporočajo naši strokovnjaki.

Sicer pa velja tudi vabilo na brezplačno predavanje o moči pomladi, ki se bo zgodilo 20. marca v Ljubljani.
Ostale dogodke najdeš tukaj:

https://klepetobkavi.si/dogodki.html

 

Sorodne objave

Nas zdravstveni sistem na koncu zdravi ali nam škoduje? Nas medicina ubija?

Več kot desetletje ustvarjam oddajo Klepet ob kavi. Lotila sem se različnih tem, kjer bi lahko dobila po glavi, pa sem …

Zlom kolka in pomoč svetlobe za hitrejšo regeneracijo

Rdeča svetlobna terapija, znana tudi kot fotobiomodulacija ali fotobiostimulacija, ima številne aplikacije pri …

Domača naloga zate za to pomlad … se splača! Za zdravje in mladost.

Čas pomladi je tukaj …  s hčerko vsak dan hodiva na gozdno malico. Kar v gozdu in na jasi se najeva trobetnic, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.