Spoznaj MAGNETIČNO KOLEKCIJO NAKITA in praznuj ženstvenost skupaj z Jasmino. Kolekcijo VRNITEV ŽENSTVENOSTI sestavljajo tri zapestnice, biserni uhani in broška.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Letos izkoristite poletje za naravno pomlajevanje in samozdravljenje

Letos izkoristite poletje za naravno pomlajevanje in samozdravljenje

Mesec junij predstavlja most med pomladjo in poletjem, med šolskimi obveznostmi in počitnicami, med zmerno in izredno vročimi dni, med cvetenjem in sadeži … Tudi občutimo ga kot mesec prehajanja, vendar je to mesec, ko lahko največ naredimo zase, za nego svojega telesa in duše ter svojo rast. Sedaj je čas za vlaganje vase!

Mesec junij se bohoti z žensko energijo, ki jo ponazarja tudi število šest. Je mesec, ko ženstvenost vzcveti, ko se nam vse kar vložimo vase, kar podvoji in ima vpliv na druge mesece v letu, ko ima vsak korak, ki ga naredimo v smeri lastne rasti in razvoja ogromno težo. Tudi energije meseca jasno pravijo, da bo ta junij mesec introspekcije, sprememb toksičnih navad, čas kreativnosti in rasti, čas ognja in transformacije. Zato si meseca junija privoščite več zase, da boste to energijo lahko v hladnejših mesecih vračali ljudem okoli sebe.

Bodimo le pazljivi na svoje srce in ožilje in pri vsem, kar se lotimo, bodimo mirni in sproščeni.
Ob zvišanju poletnih temperatur ljudje velikokrat postanejo nemirni in razdražljivi, kar je povezano s presežkom ognja srca. V začetku poletja moramo, če želimo krepiti srce in duševno zdravje, ohranjati mir in harmonijo. Zato priporočamo umirjene in meditativne aktivnosti ter vse dejavnosti, ki spodbujajo kreativnost in domišljijo.

 

Vlagajte v svoje znanje in si zastavite nove cilje

Jasnost in usmerjenost bosta na vrhuncu med polno luno v juniju, ki bo označila prehod do novih profesionalnih uspehov in oživitev zastalih projektov. Sedaj je čas, da si začrtate vse, kar želite doseči v tem letu, česa se želite naučiti, katere cilje doseči na profesionalni ravni. Prav meseca junija smo v to lahko najbolj osredotočeni in naravno že jasneje vidimo svoje želje in v to usmerimo svojo energijo brez posebnega napora ali odpora.

Mi priporočamo, da si sedaj vzamete tudi čas za Poletni pomlajevalni tečaj. Za majhen znesek in predavanja, ki jih lahko popolnoma prilagodite svojemu ritmu, boste s strani Jasmine Kandorfer prejeli obilico znanja o tem, kaj jesti, kako skrbeti zase, kako telo spraviti v pogon in pravilne vaje, da ohranite mobilnost in njegovo mladostno energijo. Kako telo pomladiti od znotraj, in ga povezati z energijami narave.

Poslušajte svoje telo in ga nagradite

 

Ženska energija je v mesecu juniju magnetična, obrnjena navzven, privablja in umirja. V karkoli bomo predstavnice ženskega spola zdaj želele vlagati energijo, se bo ta naravno prenesla, brez odpora. In kamor bomo energijo vlagali, se bo potencirala. Zato vam polagamo na srce – meseca junija naredite nekaj več zase, za svojo nego, razvajanje, bodite samovšečne in si privoščite tisto masažo, o kateri že dlje sanjate, tečaj joge, pilatesa, vsakdanji sprehod, tudi če obveznosti kličejo. Vzemite si čas zase, saj se vam bo ta obrestoval bolje kot v kateremkoli drugem mesecu.

V tem mesecu priporočamo, da spoznate in začnete uporabljati adaptogene, predvsem mešanico ADAPTO Anti Age, ki je skrbno pripravljena iz treh izredno pomembnih adaptogenih substanc – čage, ašvagande in šišandre. 

Skupaj s knjižico na 28 straneh, z nasveti in napotki, kako telesu pomagati pri njegovi notranji pomladitvi, sestavlja poliadaptogena mešanica Adapto Anti Age pravi in celoviti Hormonski program za pomlajevanje na celični ravni.

Bodite kreativni in poskusite nove hobije

Energijsko je mesec junij mesec bujne kreativnosti in navdiha. Posameznik boste veliko motivacijo našli v notranjem izražanju, v svojih ustvarjalnih poteh. Lahko je to barvanje pohištva, preurejanje prostorov, pisanje, risanje, ustvarjanje, petje ali ples … Umetniško izražanje vas bo povezovalo z drugimi, pletlo bo vezi, zato je sedaj čas, da svojim konjičkom pustite, da se dodatno razvijajo; privoščite si nov tečaj ali dnevno delavnico. Družite se z ljudmi, ki imajo podobna znanja in vsrkajte vse novo in spodbudite svojo domišljijo, prejmite energijo, ki vam jo okolica ponuja.

Za vse, ki vas zanima astrologija in bi radi več vedeli o tem, kako brati kar je zapisano v zvezdah, pa je nastal izredno zanimiv tečaj, pravzaprav večmesečno izobraževanje, ki ga je pripravil Dušan Doblanovič Jimmy. Ta program je plod več kot desetletnega dela, raziskovanja in predanosti. Zasnovan je tako, da starodavno znanje astrologije predstavi v lahko dostopnih segmentih, povezuje kompleksne koncepte na preprost način in postopoma gradi vaše razumevanje.

Jimmy ga je poimenoval Jupitrova šola astrologije, z njim pa pričnemo v oktobru.

Kaj še početi in kaj ne poleti? Na spletni strani Klepeta ob kavi prenesite priročnik »Poletje, polno radosti in zdravih užitkov« in spoznajte vse dobre navade in priporočila na kar 41 straneh! Brezplačno seveda.

Sorodne objave

Kaj početi ob solsticiju, kako ga pravilno izkoristiti?

Solsticij označuje premik v nagibu Zemlje, vpliva na dnevno svetlobo in cirkadiane ritme, razpoloženje in raven energije …

Razveselimo se dežja in njegov vpliv izkoristimo za trenutek introspekcije

Ne bodimo jezni na dež, ampak se raje razveselimo njegovega zvoka, olajšanja, ki ga prinaša žejnim rastlinam in se …

Za ženske – že preden nastopi menopavza, lahko zase naredimo to!

V življenju vsake ženske pride čas, ko se odpre možnost rodnosti, od prve do zadnje menstruacije. Telo se v teh letih …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.