PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Leta 1969 ta moški govori 3 vesoljske jezike in jih tudi zapiše ... Je to zapis iz Žive knjige?

Leta 1969 ta moški govori 3 vesoljske jezike in jih tudi zapiše ... Je to zapis iz Žive knjige?

Prejeli smo v pogled zanimiv intervju osebe, ki govori tri vesoljske jezike.
V posnetku lahko med drugim opazite tudi pisavo, ki je precej podobna tisti, ki jo naše dlani berejo iz Žive knjige.
Kaj menite?

VIDEO:

 

Tukaj najdete novico v izvirniku:

http://nightflight.com/can-you-speak-venusian-in-1969-sir-patrick-moore-spoke-with-an-essex-man-fluent-in-three-different-space-languages/

O Živi knjigi je Maria Ana govorila v oddaji Klepet bo kavi že nekaj sezon nazaj:

Kako pa je na posnetek odreagirala Maria Ana? Kaj je povedala?

"Bistvo vsega je, da se sestavlja mreža - nekateri ljudje dobijo možnost komunikacije z drugimi planeti, vibracijami, energijami... Gre za izbrane ljudi, ki "popravljajo" napake na Zemlji. Zanimivo je tole: ljudje pridejo v stik z Živo knjigo, ker imajo kup težav v življenju in si obetajo rešitev s pomočjo Žive knjige - ki jih energijsko pritegne oz. kar pade v njihovo življenje. Knjiga najprej "popravi napake" v njihovem življenju, vsi ti ljudje pa pričnejo po tem "popravljati" napake v svojem okolju, vedno širše in širše... Nekateri se tega sprva sploh ne zavedajo, kmalu pa spoznajo, da je njihovo življenje izpolnjeno s poslanstvom delati dobro. V tem je bistvo!!! Sporočila pa seveda prihajajo od mojstrov, iz Kozmosa... pisava v Živi knjigi, na Meditaciji učitelja itd... to so kode, ki človeka naravnajo na pravilne frekvence."

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.