Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Lepe brez operacij? Ja! Z bio-hackingom!

Lepe brez operacij? Ja! Z bio-hackingom!

Ste bili kdaj deležni opazke, da se ne obnašate letom primerno? Morda je to eden izmed razlogov, zakaj izgledate mlajše, kot ste v resnici! V tokratni oddaji nam bo Jasmina razkrila 13 skupnih lastnosti njenih prijateljic, ki svoja leta še predobro skrivajo. Rade imajo svojo službo, dobro se razumejo s sosedi, prosti čas preživljajo aktivno, s sabo imajo vedno stekleničko z vodo, pri kosilu jedo tudi solato in veliko zelenjave, ne ponočujejo, hodijo spat "s kurami", prakticirajo dnevno hvaležnost itd. Pa ostale skrivnosti? Poglejte v posnetku! 

Obstaja kar nekaj skupnih imenovalcev, katerih posledica je bolj zdravi in mladosten videz (in sem ne spada samo pravilno prehranjevanje!). Ženske, ki zgledajo mlajše, se ne obnašajo letom primerno (v dobrem smislu), imajo rade svojo službo (ne tarnajo in v primeru nezadovoljstva ustrezno ukrepajo), se dobro razumejo s sosedi, sodelavci in prijatelji, preživljajo prosti čas aktivno, v naravi (če želite čim dlje zadržati svojo mladost in lepoto, uvrstite vadbo na svoj vsakodnevni urnik), pijejo dovolj vode (po možnosti izvirske), pojedo enormne količine solate in zelenjave (dekleta v zgodnjih dvajsetih lahko ob vseh svojih aktivnostih pojejo skoraj karkoli, pa to ne bo slabo vplivalo na njihovo postavo. V starejših letih pa je dobro dati prednost jedem, ki so bogate z beljakovinami, vendar z manj kalorijami. Na jedilniku naj bosta vedno zelenjava in sadje in živila, bogata z vlakninami), ne ponočujejo in hodijo zgodaj v posteljo (optimalno ob 21. uri), se ne sekirajo zaradi mnenja drugih, verjamemo vase in svoje zmožnosti, prakticirajo dnevno hvaležnost, ne pijejo alkohola, uživajo superživila in superzelišča, si znajo vzeti čas zase ter skrbijo za zdravje svojih hormonov. 

Jasmina se že dolgo ukvarja tudi z vejo, imenovano BIO-HACKING, ki se nanaša na dolgoživost in pomlajevanje. Stranski produkt je tudi žareče zdravje, saj lepota, ki jo dosežemo pri teh metodah, prihaja od znotraj. Najbolj navdušujoče pa je tudi dejstvo, da gre za nekaj enostavnih in hitrih dnevnih navad! Jasmina po dolgem prepričevanju vendarle prireja delavnico, ki je namenjena ŽENSKAM, saj imamo ženske drugačni hormonski sistem kot moški! Več o njej na povezavi: https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/hormoni-so-podivjani-kaj-pa-zdaj.html

Sorodne objave

Zakaj je noni eliksir lepote in dobrega počutja?

Noni ni nikakršno ljubkovalno narečno poimenovanje babice, ampak nadvse zdravilna rastlina iz Polinezije, ki znanstveno …

Resnica o 5G in navadnih ruterjih ter brezžičnem internetu! Kaj lahko storiš?

Na ta problem opozarjamo že leta in leta.  Že leta in leta pa tudi opazujemo, kako nameščajo te naprave vse bolj …

Zakaj ni slabo, če se vas drži smola?

Zakaj imeti smolo sploh ni tako grozno, kot se sliši? No, vsekakor ni grozno imeti smole, če govorimo o njej v …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.