Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Le 7 ur iz Ljubljani mesto prihodnosti – Damanhur? Zakaj še nismo slišali zanj?

Le 7 ur iz Ljubljani mesto prihodnosti – Damanhur? Zakaj še nismo slišali zanj?

Damanhur je federacija v dolini Valchiusella na območju Canavese, ob vznožju Piemontskih Alp.

Damanhur je bil ustanovljen leta 1975, šteje več kot 1000 državljanov, ki pa živijo povsem drugače kot velika večina zemljanov.

Damanhurju bi lahko rekli tudi laboratorij za prihodnost. Seme, ki raste že čez tri desetletja, v letu 2010 pa so prejeli nagrado Agencije združenih narodov za najboljši model samozadostne družbe in je zgled mnogim ekološkim skupnostim po svetu. Skupnost, ki obstaja že skoraj štiri desetletja je v tem času dosegla 70% ekonomsko in energetsko samozadostnost.

Naša producentka in voditeljica Jasmina Kandorfer je Damanhur prvič doživela pred leti, ko jo je enostavno to mesto prihodnost poklicalo in povsem navdušilo.

Zgodba Damanhurja je izjemna, vsekakor pa ostane brez besed vsak, ki doživi njihove podzemne templje.

Templji Človeštva so imenovani tudi »osmo čudo sveta« in so stvaritev zaradi katere se je razširil glas o skupnosti Damanhur po vsem svetu.

Templji so namreč bogat multi-dimenzionalni učbenik, sploh pa energija, ki se v templjih Damanhurja čuti.

Duhovnost v Damanhurju ni nekaj, za kaj se zanimajo … je nekaj, kar živijo, kaj čutijo.

Ko stojiš v njihovem centru, opazuješ, kakšen odnos imajo drug do drugega, takrat ugotoviš, da smo mi, v našem svetu … precej zašli.

Velika skrivnost Damanhurja je tudi ta, da se na temu območju nahaja križišče štirih sinhroničnih linij sveta, zato so misli še toliko močnejše, sama vibracija bivanja pa je toliko višja od naše, da te preseneti. Celo čuti se na fizičnemu nivoju, počutiš se lažjega. Če delaš jogo, je vse lažje, bolj lahkotno …

To je tisti svet, za katerega smo mislili, da ne obstaja, a vemo, da bi tako morali živeti. To je naša prihodnost, ki si jo želimo. Prihodnost, ki je prijazna do nas in celotnega planeta. Si predstavljate skupnost, ki te povsem podpira, kjer si lahko to, kar si? Brez pretvarjanja, prilizovanja, podrejanja, grdih pogledov, “faušije” in zavistnih sosedov, ki so vedno tako zelo navidezno prijazni …

Damanhur ima tudi svojo Ustavo, sistem komplementarne valute, dnevni časopis, revijo, umetniške ateljeje, center za raziskave in prakso medicine ter znanosti, odprto univerzo, in osnovno šolo za otroke.

Je edinstven socialni eksperiment, ki v praksi dokazuje, da lahko skupina ljudi z jasno vizijo, pozitivno mislijo in učinkovitim delovanjem uresniči najbolj nore sanje.

In če bi radi Damanhur v treh dneh doživeli tudi vi, naj vam zaupamo, da pripravljamo 3-dnevni izlet prav tja, skupaj z Jasmino Kandorfer, ki vam obljublja izjemno doživetje o kateremu ne boste nehali govoriti, ko se vrnete. Nepozabna izkušnja prihodnosti!

Kdaj?

Od 12. Do 14. novembra (sobota, nedelja in ponedeljek).

Takrat v Damanhurju potekajo posebni obredi Sacred Oracle, katerih del boste tudi vi.

Cena?

Cena bo znana v mesecu oktobru, zajemala bo prevoz, nočitev, oglede in vse ostalo. Približno 350,00 eur.

Prijava?

02 6200 230 ali info@klepetobkavi.si s pripisom v zadevo: Damanhur potovanje

Ogledate si lahko tudi posnetek, ki je nastal pred leti ...

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.