PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Larimar nosi modrost oceanov in skrivnosti pozabljenih civilizacij

Larimar nosi modrost oceanov in skrivnosti pozabljenih civilizacij
Naš planet Zemlja se je skozi dolga leta oblikoval in spreminjal, kontinenti so se premikali, kopno je postalo morje in morje kopno. Legenda (ali morda celo resničnost) pravi, da se je malo manj kot 13.000 let nazaj potopil velik kontinent, zaradi naravne nesreče. Kontinent Atlantida je slovela po mogočni, napredni civilizaciji, a vendarle je kljub velikem tehnološkem razvoju doživela moralno krizo, ki je odsevala stanje družbe. Njihova tehnologija naj bi bila po starih spisih celo naprednejša od naše, kajti energijo so neomejeno pridobivali iz etra, stvarni svet pa so upravljali s frekvenco (npr. gradnja mogočnih zgradb je potekala preko zvoka). Znanost v tem času je opravljala veliko genskih eksperimentov in zadevo so peljali tako daleč, da so želeli prevzeti samo moč Kreatorja, nastopil je pohlep, borba za prevlado moč v družbi in iz harmonične družbe je civilizacija postajala vse bolj sprijena, zblaznela in pokvarjena. Vse to je terjalo karmični dolg -- izravnava energij se je zgodila tako, da jih je doletela velika katastrofa (po vsej verjetnosti padec kometa). Atlantida je obsegala predel današnjega Atlantskega oceana in nosi veliko sporočilo ter opomnik za prihodnje generacije. Njeni 'ostanki' obsegajo otočje v srednji Ameriki (med njimi tudi Karibe, edino nahajališče larimarja na svetu) in Azore.
 
Ne glede na nesrečen konec Atlantide je povprečen človek bil veliko bolj razvit od današnjega in je bil bolj povezan s samim Stvarstvom. Po starih spisih naj bi imeli takrati prebivalci večjo pinealno žlezo, veliko za eno pest, preko katere so lažje pridobivali informacije iz vesolja in dostopali do drugih dimenzij bivanja. Danes je za primerjavo naša pinealna žleza ali češarika velika kot eno zrno graha.
 
 
Tudi v sodobnem svetu se pojavljajo podobne težave, predvsem pa prevladuje veliko neravnovesje moške in ženske energije. Ja, tudi ženske imajo moško energijo in obratno, ampak to ne pomeni, da se potemtakem ženske identificirajo kot moški. Tukaj gre za princip delovanja - ženska, s preveč moške energije, svojo življenjsko energijo vlaga v razum, logiko, posel, strogi red itd., manj pa v nežnost, kazanje pristnih čustev, kreativnost ... Že nasploh živimo v precej moškem svetu in vsakršen izpad iz ravnovesja moškega in ženskega principa povzroča težave in disharmonijo v pretoku življenjske energije.
 
Larimar je zato še posebej pomirjujoč za ženske – pomaga jim, da se ponovno povežejo z božanskim ženstvenim, tako, da jih poveže z naravo in se sinhronizira z naravnim ritmom zemeljske energije. Njegova pomirjujoča in očarljiva modra barva pomirja ekstremna čustvena nihanja in vzpostavlja ponovno ravnovesje pri ženskah, ki delujejo preveč po moško. Tako se lažje čustveno odprejo in odvržejo programe samokaznovanja in sabotiranja.
 

Če bi torej želeli odložiti težo preteklosti in se odpreti radostni, igrivi energiji, potem je larimar kamen za vas. Na trgu se pojavlja veliko ponaredkov ali pa ga kupci zamenjajo s turkizom. Jasmina se je odločila v Slovenijo pripeljati nekaj lepih primerkov larimarja iz razstave v Tucsonu, ZDA, za katere ste lahko prepričani, da so pristni.

Sorodne objave

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Astrološke energije meseca marca 2024

Energije marca 2024 nas vabijo na čarobno potovanje notranje preobrazbe in obnove. V času, ko Sonce sklene svoje …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.