PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kratek tečaj zeliščarstva s Sanjo Lončar

Kratek tečaj zeliščarstva s Sanjo Lončar

Danes imamo popolnoma drugačno predstavo o tem, kako zdravijo rastline. Princip njihovega delovanja je nekaj posebnega – če bi delovale le s snovmi, ki jih vsebujejo, bi bile enake sinteznim zdravilom, a temu seveda ni tako. Kopriva ima, na primer, bore malo železa, a ga zna v človekovem telesu ustrezno uravnavati. Tokrat bomo s Sanjo Lončar spoznavali, kakšen odnos so imeli do rastlin naši predniki, zakaj nekatere kombinacije rastlin delujejo tako ubrano, druge pa sploh ne, ter zakaj ni vseeno, v kakšni obliki (npr. kot čaj, poparek, alkoholni izvleček …) izrabljamo njihovo moč. Ne spreglejte ogleda posnetka!

Predniki so imeli drugačen odnos do rastlin. V njih so prepoznali visoko inteligenco in jih celo častili za svete.  Tudi ni vseeno, ali delamo poparek, prevretek ali vinski oz. alkoholni izvleček. 

A kombiniranje rastlin je eden izmed načinov povečevanja njihove moči. Nekatere kombinacije rastlin skupaj tvorijo simfonični orkester, medtem ko druge preprosto ne gredo skupaj. Najmočnejši učinek imajo kombinacije, ki potencirajo delovanje posamezne sestavine in delujejo močneje ter tudi širše – ne le na primarno bolezen, ampak celostno na vse organe oz. biokemijske procese v organizmu.

O kombiniranju rastlin je velikokrat že govorila tudi Maria Ana Kolman. Če omenimo samo nekaj različnih kombinacij, ki skupaj delujejo še bolj potencirano:

  • Čaga, reishi in korenina navadnega repinca veljajo za močno protitumorsko sredstvo, v kombinaciji pa delujejo tudi splošno krepčilno.

  • Lisičke, nageljnove žbice in trepetlika so najbolj učinkovit preparat proti parazitom, ki ga dr. Korepanov tudi uvede kot obvezni podporni korak vsakega zdravljenja.

  • Pomoč z uporabo rožnega korena v kombinaciji s črno čago je zlasti dobrodošla v času izjemnih psihičnih in fizičnih naporov, pred izpiti, športnimi tekmovanji in tudi pri pregorelosti in okrevanju po bolezni.

  • Delovanje kordicepsa in čage spodbujanje delovanja levkocitov, kar omili stranske učinke obsevanja ter krepi delovanje celic jeter, ledvic, pljuč in normalizira presnovo, s tem pa omogoča izločanje toksinov iz telesa.  

  • Črna čaga z elevterokokom* po recepturi ruskega zdravnika, onkologa in fitoterapevta, dr. S. V. Korepanova združuje delovanje dveh adaptogenov, imunostimulatorjev, imunomodulatorjev in antioksidantov – sibirske črne čage in elevterokoka. Prav ta pomoč je neprecenljiva, saj je prav slab imunski sistem pogoj za razvoj bolezni – od viroz do onkoloških bolezni.

 

* Ne spreglejte! Črno čago z elevterokokom (v vrednosti 58 evrov) dobite v JULIJU BREZPLAČNO ob nakupu čage!

zdravilne gobe

Fungoterapija: Lisičke, trepetlika, nageljnove žbice

Kombinacija fitoterapije in fungoterapije, po recepturi ruskega onkologa dr. Korepanova.

45,00
čaga z eleveterokokom

Čaga z elevterokokom

Narejeno po recepturi ruskega zdravnika, onkologa in fitoterapevta dr. S.V.Korepanova.

58,00
Fungoterapija: Divja sibirska čaga, divji reishi, divja korenina navadnega repinca

Fungoterapija: Divja sibirska čaga, divji reishi, divja korenina navadnega repinca

Vse tri sestavine so divje nabrane in pripravljene po recepturi ruskega onkologa, dr. …

45,00
Čaga z rožnim korenom

Čaga z rožnim korenom

KREPČILNO SREDSTVO kot podpora pri zdravljenju ali močna preventiva.

62,00

Sorodne objave

Nas zdravstveni sistem na koncu zdravi ali nam škoduje? Nas medicina ubija?

Več kot desetletje ustvarjam oddajo Klepet ob kavi. Lotila sem se različnih tem, kjer bi lahko dobila po glavi, pa sem …

Zlom kolka in pomoč svetlobe za hitrejšo regeneracijo

Rdeča svetlobna terapija, znana tudi kot fotobiomodulacija ali fotobiostimulacija, ima številne aplikacije pri …

Domača naloga zate za to pomlad … se splača! Za zdravje in mladost.

Čas pomladi je tukaj …  s hčerko vsak dan hodiva na gozdno malico. Kar v gozdu in na jasi se najeva trobetnic, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.