PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Konkretni nasveti, kako (in zakaj) uporabljati manj plastike!

Konkretni nasveti, kako (in zakaj) uporabljati manj plastike!

Leta 2016 je bilo proizvedenih 335 milijonov ton plastike. Gre za material, ki se razgrajuje vsaj 500 let. Zakaj je plastika škodljiva za okolje, živali in ljudi ter kako zmanjšati uporabo plastike v vsakdanjem življenju?

Čas je, da se začnemo zavedati problematike plastike, ki je danes praktično povsod. Plastika pa ni obremenjujoča samo za naravo, temveč tudi za človekovo zdravje. Ste vedeli, da vsak teden pojemo 5 g plastike (1 plastično kartico)?! V branje priporočamo članek, ki ga najdete TUKAJ. 

Zdaj pa v akcijo! Kako konkretno zmanjšati porabo plastike? 

 

 

Kako še lahko pomagamo, da si narava opomore od plastike? 

Čistimo plaže, si damo izziv (30 dni brez odpadkov plastike), odpovemo naročnino na promocijske reklame, kataloge, kompostiramo, uporabljamo second hand oblačila, ne podpiramo produktov oz. podjetij, ki uporabljajo plastiko (vsak nakup šteje), kupumo v etičnih trgovinah, na debelo … 

Kako spraviti kemikalije v plastiki (mikroplastiko) iz telesa? 

  • Posegajte po ekoloških kalčkih, ekoloških travah in ekoloških algah. Klorofil v zelenih superživilih namreč okrepi naravne mehanizme celičnega razstrupljanja. 

  • Dnevno uživajte rjave morske alge, ki vežejo nase težke kovine, hormonske motilce in druge strupnine ter omogočajo naravno razstrupljanje in očiščenje limfe. 

  • Zaužijte dovolj zdravih omega-3-maščobnih kislin z EPA in DHA. Ampak pazljivo pri izbiri VIRA omega-3 (z neustrezno izbiro tvegate vnos težkih kovin). Izberite omega-3 iz mikroalg. 

paket HORMONSKI DETOKS

paket HORMONSKI DETOKS

Paket vsebuje: Eko zelenje, Nočno popravilo, 2x Omega 3 iz mikroalge

97,00
75,78
-21,22

Sorodne objave

Optimizacija stroškov, ko izgubiš prihodke

Če daš odpoved ali izgubiš službo … Popolnoma drugače, čeprav je rezultat enak. Pa se posvetimo nepričakovani izgubi …

Nasveti: Nasveti za spomladansko čiščenje doma na energijski in fizični ravni!

Pomlad je čas za čiščenje na vseh nivojih. Detoks bi morali opraviti tako v telesu kot tudi v svojem domu. Tako boste …

Klepet ob kavi je izbral ekološko slovensko igračo leta: PUNČKA GAJA!

V času plastike in poplave t. i. igrač za enkratno uporabo (ki se jih otroci takoj naveličajo) so enostavne, ekološke, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.