Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Končno ti lahko povem o čarobnem napoju! + NAGRADNA IGRA

Končno ti lahko povem o čarobnem napoju! + NAGRADNA IGRA

Da s tabo podelim tole zadevo, sem čakala več mesecev! In januar se mi je vlekel že zaradi vse te retrogradnosti in že takoj 1. febraurja se mi je zdelo, da sem dobila več energije, več volje, cel nov val in zagon za naprej. In da, zdaj je pravi čas, da ti lahko povem, da smo kreirali čarobni napoj, ki združuje kristaloterapijo in aromaterapijo hkrati.

Ne, to ni navaden obesek. Ne, ni samo trendni nakit. Ima pa veliko čarobnosti, zato ima ime ČAROBNI NAPOJ.

Za kaj gre? Obesek, narejen iz kristala roževca, je prenosna aromaterapevtska steklenička, v katero lahko shraniš nekaj kapljic eteričnega olja po lastni izbiri, glede na to, kaj potrebuješ. Svoje najljubše mešanice eteričnih olj ali parfum boš tako imela vedno pri roki v čudoviti steklenički iz naravnega dragega kamna roževca. To je tvoj čarobni napoj, s katerim lahko upravljaš lastno razpoloženje in celo hormone ter izkoristiš magijo eteričnih olj ali parfumov. Ko začutiš potrebo, enostavno odpreš stekleničko iz roževca, poduhaš in občutiš moč eteričnih olj. Spodbudi svoje čute in uživaj v kristaloterapiji in aromaterapiji hkrati!

Jaz imam trenutno ylang-ylang, ker ti res hitro dvigne energije in prinese veselje, radost. Ko mi popoldan malo pade energija, tako malo povoham in grem lahko naprej. Res pride prav, ker sem včasih imela polne torbice eteričnih olj, pa so se mi razlili, pa je bilo čudno kaj to delam v javnosti, kot nek odvisnik zdaj snifam stekleničko eteričnega olja ...

No, čarobni napoj je res eleganten, lahkoten in paše vsaki pravi ženski!

 

Tukaj si oglej čarobni napoj 

Trenutno še ni nobenega artikla.

 

 

AROMATERAPIJA 

Aromaterapija pomeni zdravljenje z dišavami. Odvisno od lastnosti specifičnega eteričnega olja, delujejo protivnetno, protimikrobno, regenerativno, pomirjujoče, stimulativno in še bi lahko naštevali. Aromaterapija je stoletja stara praksa, ki krepi fizične, mentalne in duhovne nivoje človeka s pomočjo eteričnih olj. Ja, dejansko vpliva tako na naše hormone, kot na naša energijska telesa. Velja pravilo, da se z eteričnimi olji ne pretirava, kajti delujejo v manjših količinah zaradi visoke koncentriranosti ter hlapljivosti. Tako je tistih nekaj kapljic v čarobnem napoju čisto dovolj! In tudi zdržalo bo dologoo časa! Več o vsakdanji uporabi eteričnih olj si lahko ogledate v oddaji na spodnji povezavi.

Spodaj preberite več o tem, katera eterična olja lahko nosite v steklenički ter za kakšne namene. Da boste ustvarili svoj popoln čarobni napoj!

 

KRISTALOTERAPIJA 

Kristali nekatere ljudi privlačijo zaradi izgleda, druge pa zaradi močne energije, ki jo čutijo. Kristaloterapija je tehnika, ki skozi energijsko moč kristalov lajša marsikatero težavo, splošno pa pozitivno učinkuje na fizično, mentalno in duševno počutje. Kako pa sploh pride do tega? Kristali so izjemno močni zdravilci, ker delujejo preko vibracij in frekvenc ter nam pomagajo uravnotežiti ter usmeriti energijo tja, kjer jo najbolj potrebujemo. Vsak kristal poseduje svojo strukturo, barvo, obliko in vibracijo s katero vplivamo na določeno telesno področje. Vseeno pa to ne pomeni, da ima posamezen kristal le en namen, ker skoraj vsak nosi ogromno kvalitet. Kristali izboljšajo pretok življenjske energije, ki se nahaja v naših energijskih centrih (čakrah), zdravijo vsa naša telesa (ne le fizična), hkrati pa so odličen pripomoček za uresničevanje ciljev in manifestacijo.

Ljudje smo energijska bitja kakor kristali, zato ob fizičnem stiku vzpostavijo stik z našim energetskim poljem. Čeprav uradno spadajo v del nežive narave, jih marsikateri terapevt uvršča med živa bitja, ker imajo auro. Kristali spontano pobirajo aurično sluz ter nam jo čistijo, ne glede na to, ali v te sposobnosti verjamemo ali ne. V primeru, da želimo konkretno pozdraviti določen predel telesa, pa je potrebno bolj poglobljeno znanje in specifičen namen. Ker imajo kristali pravilno geometrično atomsko strukturo, jim to daje edinstveno sposobnost vsrkavanja, shranjevanja, proizvajanja in sproščanja energije. Vplivajo tudi na naš življenjski prostor, pri tem se za izboljšanje energije v prostoru najpogosteje uporabljajo orgoniti. Poleg zdravilnih lastnosti so odličen pripomoček pri lepotnih ritualih.

Ker je steklenička iz roževca, zelo močno že sam po sebi deluje kristal, ki ga nosimo blizu srca. In roževec je kamen srca ter kamen ljubezni. Izjemno nežno spodbuja naša prava čustva. 

Energija roževca je ena izmed osmih energij leta 2022 in posledično tudi Zlate dobe, ki se začenja 27. 3. 2022. Že v starodavnih plemenih je določeno čustvo predstavljala določena blagodejna rastlina, iz katere so kasneje pridobivali eterično olje. Tako kot imamo specifična obdobja, imamo tudi specifična olja, ki posameznika spodbujajo k razvoju in plemenitenju raznih čutenj in dobrega počutja.

Kaj boste dobili?
Prejmete obesek iz roževca na verižici v svileni vezeni vrečkici. Barva te vrečke bo presenečenje in bo prišla s pravim namenom, obstaja kar 16 različnih barv, ki bodo imele vlogo pri delovanju tega obeska. Priložili bomo tudi pripomoček za doziranje eteričnega olja. Vsak obesek je naravno edinstven. Tako kot ti! Vsak kos je 100% ročno izdelal izkušen mojster, zato se bodo barve/tekstura/velikost malo razlikovali od kosa do kosa. Eterično olje ni vključeno v paket. Priporočamo pa, da uporabite ekološko eterično olje, seveda premišljeno in po posvetovanju z aromaterapevtom.

Na našem profilu @klepetobkavi na Instagramu poteka nagradna igra. Držimo pesti, da čarobni napoj pride v tvoje roke!

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/sam-svoj-cakra-mojster.html

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

NASA, astronavti in fotobiomodulacija (rdeča svetlobna terapija), ki je bila odkrita po nesreči ...

Vse se je začelo leta 1993, ki je odigralo pomembno vlogo pri rojstvu same terapije z rdečo svetlobo. Leta 1993 je …

Kaj lahko narediš za svoje zdravje v APRILU? Biohacking aprila

Dragi moji, ko smo sedeli z družino za velikonočno mizo sem na koncu dodala molitev, da si želim da nas …

Da bi se zavarovali pred krvnimi strdki, razkisajte svoje telo!

Nevarnost pred strdki je postala aktualna tema zlasti v zadnjih letih …   Pretresljivo dejstvo, da vsak šesti, ki …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.