Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Ko srce in glava podivjata vsak po svoje?! Kaj vem, kar se delam, da ne vem?

Ko srce in glava podivjata vsak po svoje?! Kaj vem, kar se delam, da ne vem?

Oh življenje, kaj mi delaš ... pa saj to je noro. 
Tako neukrotljiva je ta sila življenja, da vedno znova ugotavljam, da je največ kar lahko naredim res to, da izpustim vse niti pričakovanj in samo zavestno živim v vseh turbolencah, vseh dogodkih, situacijah, ki si jih kreiram oziroma mi jih življenje ponudi v okviru izobraževanja moje duše. Toliko lekcij sem že predelala in oddelala. In ko sem mislila, da sem na zeleni veji, me je življenje znova presenetilo in ponudilo novo priložnost za rast in razvoj. 

Tokrat je bilo moje srce tisto, ki se je kalilo. Brutalna iskrenost do sebe. Kar nekaj časa sta bila um in srce močno sprta, povsem razdrta, povsem skregana. Ni bilo jasnine, ni bilo enotnosti, sama razdvojenost. Vsak scenarij, ki se mi je odvrtel v glavi je bil za nekoga boleč in v scenarijih nisem upoštevala le sebe, tudi druge vpletene. Preko mojega srca so šla najmočnejša čustva, kar sem jih doživela, v glavi pa stvari ne bi mogle biti bolj zakomplicirane ... 

Kaj narediš takrat, ko so dejansko na kocki usode življenj več ljudi?
Ko ti glava narekuje razumne odločitve. 
Ko ti srce narekuje divje, nelogične odločitve. 
Kaj narediš takrat? 

Ne, nimam odgovora. Sem pa ubrala pot, ki se imenuje ISKRENOST do sebe in drugih. 
Ne glede na to, koliko želiš nekoga zaščititi, ne glede na to, kako močno veš, da bodo nekoga tvoje besede prizadele. Govoriti s srcem, poskušati čimbolj ljubeče, a brez pomilovanja. 

Vstop v Kristusova leta in zaključek obdobja Sade sati je vse prej kot pričakovano. Sem mislila, da me zdaj čaka mirno življenje. A vendar, sem v enem izmed večjih preobratov v življenju, na prelomni točki, koncu in začetku. In pojma nima, kaj se bo iz tega izcimilo. Vse, kar si lahko obljubim je samo to, da bom iskrena in da se bom soočila s sabo, ne glede na situacijo. No, tebi lahko objubim tudi to, da bom zvesta svojemu poslanstvu ne glede na karkoli. To sem jaz. 

Vem, težko je to brati. Ne veš točno, kaj se dogaja. Misliš si lahko, veliko povem, nič konkretnega pa tudi ne. Enkrat v prihodnosti, ko bo čas. Za zdaj pa s tabo podelim vprašanje, ki je odlična tehnika za osebnostno rast, postaviš si ga torej sebi ... Kaj vem, kar se delam, da ne vem?

 

Sorodne objave

Jasmina ob 33. rojstnem dnevu: moj seznam modrosti in stvari, na katere prisegam

Jasmina Kandorfer je ob svojem 33. rojstnem dnevu zaupala svoj pogled na življenje, tisto, kar jo je naučilo življenje …

Rodila sem, zdaj pa bi nazaj svoje telo!?!

Neverjetno je, kaj vse zmore žensko telo in kako ga nosečnost lahko spremeni.  Zares sem hvaležna za to izjemno …

Smrt v družini v času nosečnosti

Ker se je pred leti tudi v naši ekipi zgodila situacija, ko je našemu sodelavcu umrl oče v času nosečnosti njegove …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.