PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Ko spomladi osvobodite jetra - ste ZMAGALI! Navdih zagotovljen ...

Ko spomladi osvobodite jetra - ste ZMAGALI! Navdih zagotovljen ...

Vzemite si teh nekaj minut za branje, kajti ta članek je lahko povod do dosega višje kvalitete življenja!

Jetra so skladišče za naše vitamine in minerale

Ko vam krvni testi pokažejo, da imate premalo vitaminov in mineralov, bi morali takoj pomisliti na to, da so naša jetra v težavah. Četudi trenutno shrano ne dobivate dovolj določenega hranila, lahko telo črpa rezerve iz jeter. Če vam primanjkuje esencialnih vitaminov (B, D ...) to pomeni, da so že izčrpane tudi vse zaloge, ki so jih imela jetra.
Jetra so neverjetno sposobna shranjevati hranila.

Jetra so naš zaščitnik

Jetra nas rešujejo na način, da izničijo škodljive snovi. Ko zaužijemo aluminijeve delce, ko si privoščimo toksično hrano, ko zaužijemo plesen skrito v hrani, meso ki je predolgo stalo v hladilniku, pesticide na sadju in zelenjavi .... jetra so tita, ki nas znova rešujejo pred našo zdravstveno katastrofo. Tudi sevanja in vsi prazniki, ko svoje telo obremenimo s hrano in alkoholom, jetra so tista, ki so obremenjena in ki nas rešujejo. A se tega niti ne zavedamo.
Jetra so eden najbolj zaposlenih organov. Skoznje je speljana prava avtocesta krvnih žil, a nadzorovanje in filtriranje krvi ni edino, kar jetra opravljajo in s čim so povezana. 

Tudi ko se pri nekomu pojavijo pajkaste žilice, krčne žile, pomeni da je že vrsto let kronično dehidriran, njegova kri pa je kronično gosta. Krčne žile so svarilo, naj človek spremeni svoje početje in razstrupi jetra, da bi očistil kri. 

Gosta kri je zelo zgovorna in po koronskem času se zdravstveni deli pri odvzemi krvi zelo pritožujejo, ker je njihova kri kot med, kot neka gosta juha. To kaže na poškodovana, zastrupljena jetra in večletno kronično dehidracijo, obenem pa zares - obremenjena jetra polna strupov, tega se moramo zavedati.

Katere zdravstvene težave so lahko povezane z jetri, pa na to niti ne pomislimo?

  • težave s srcem
  • težave z možgani (pozabljivost)
  • slab imunski sistem
  • spanje
  • krvni sladkor
  • krvni pritisk
  • debelost in težje hujšanje
  • občutek, da smo vedno v pogonu
  • slaba koncentracija
  • nervoza
  • jeza
  • gube
  • krčne žile

Se zbujate od enih do treh zjutraj?

To je merdianski čas jeter, ko bi morali biti v najbolj trdnem spanju in če se zbujate od enih do treh zjutraj, je to jasen pokazatelj, da so jetra neuravnovešena, pa tudi da ste dehidrirani in morate čez dan piti dovolj vode. 

Če želite živeti bolj umirjeno, z večjim občutkom sreče, potem se ukvarjajte s svojimi jetri. Odločitev, da boste podpri delovanje jeter, je nekaj najbolj učinkovitega, kar lahko storite za svoje zdravje in kvaliteto svojega življenja. Lažje boste dosegali višja stanja zavesti, utišali um in izboljšali svojo sposobnost manifestacije, če bodo vaša jetra čista, razbremenjena in zdrava. 

Bolj kot so jetra zdrava, bolj blažijo stres. Zdrava jetra so najboljši zaveznik proti staranju in najboljši zaščitnik proti grozečemu svetu, kot opisuje tudi sam medicinski medij v knjigi Reševanje jeter. 

Sama sem imela veliko izzivov z jetri v svoji preteklosti in to se je kazalo na mnoge načine, ampak preprosto nisem imela informacij. Nisem prenašala parfumov, osvežilcev zraka. Vsa sevanja, vse strupene stvari so me izjemno motile. Spila sem deci vina in bila pijana. Prav postala sem nestrpna in to ni bilo zaradi tega, ker je bilo moje telo tako prečiščeno ... prav nasprotno, jetra so bila polna strupov!

 

Medicinski medij je s svojo knjigo Reševanje jeter naredil ogromno za jetra ljudi po svetu, ker prinaša preproste protokole, režime hrane, odlična živila in v vseh njegovih protokolih, tudi za druge izzive, najdete čago. Čaga se resnično pojavlja povsod in tudi za jetra je čudovit eliksir, podporni.
Priporoča jo 2 žlički na dan, spijete lahko s toplo vodo. Pa vendar čaga ni najbolj cenovno dostopna, zato je več kot odlično da posežete vsaj po kurkuminu in ekološki formuli za jetra in črevesja.
Oba ta izdelka najdete v Pomladnem paketu z dodatnim popustom z namenom. Pomlad je namreč čas jeter, zelene barve, grenkega okusa in zdaj zdaj je čas, da naredimo jetrom največjo uslugo, saj nas narava podpira, da jih osvobodimo in razbremenimo.

Druga pomagala za jetra v vaši domači lekarni:

zelena (super delujoča)
listi koprive
regrat
čemaž
hibiskus čaj
kurkuma
vitamin D
kardamom
vrtnica
lubenica
gozdni sadeži, sploh borovnica

Sorodne objave

Nas zdravstveni sistem na koncu zdravi ali nam škoduje? Nas medicina ubija?

Več kot desetletje ustvarjam oddajo Klepet ob kavi. Lotila sem se različnih tem, kjer bi lahko dobila po glavi, pa sem …

Zlom kolka in pomoč svetlobe za hitrejšo regeneracijo

Rdeča svetlobna terapija, znana tudi kot fotobiomodulacija ali fotobiostimulacija, ima številne aplikacije pri …

Domača naloga zate za to pomlad … se splača! Za zdravje in mladost.

Čas pomladi je tukaj …  s hčerko vsak dan hodiva na gozdno malico. Kar v gozdu in na jasi se najeva trobetnic, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.