Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Ko prečkate žerjavico, odprete vrata v novo življenje …

Ko prečkate žerjavico, odprete vrata v novo  življenje …

Ritual hoje po žerjavici je eden najstarejših ritualov čiščenja telesa, duha in srca. Element ognja predstavlja vitalnost, kondicijo, sposobnost, da sledimo svojim sanjam in da uspešno zaključujemo projekte, hoja po žerjavici pa ne zahteva nobene posebne pripravljenosti niti posebne priprave. Potrebna sta le predanost in sprostitev, da nas element ognja očisti in transformira. Naše blokade, težave, bolezni in celo slabo karmo lahko s pomočjo ognja ozavestimo in odpravimo. 

Priprava vključuje ritualno sežiganje negativnih čustvenih blokad ter energijske in dihalne vaje, ki nas popolnoma odprejo in uskladijo z elementom ognja tik pred prehodom čez žerjavico. 

Povsem sprejemljivo oz. normalno je, da nas je strah in da mislimo, da je sprehod čez žerjavico norost. A vendar, povemo vam, kako ponosni boste nase, če boste ta strah premagali.

Hoja po žerjavici je nenavadna in enkratna izkušnja za vse, med izvajalci pa v zelo kratkem času ustvarja novo zavest o naravi sveta, v katerem živimo. Zato je eden od resničnih čudežev današnjega časa, saj na konkreten in neposreden način dokazuje, da resničnost ni vedno takšna, kot si jo razlagajo naši fizični čuti in um. Za omejitvami našega uma se skriva skrivnosten in vznemirljiv svet, v katerem je mogoče vse … Pomembno je torej, s kakšnimi mislimi in namerami zakorakamo v ogenj. Z njimi namreč ustvarjamo svojo resničnost. Izbrani cilj je lahko materialne ali duhovne narave, izboljšanje zdravja ali čustvenih odnosov. 

Ogenj je simbol božanske ljubezni. Ogenj simbolično zažge vse, kar je v nas omejujočega. Čisti, osvobaja nas ustaljenih vzorcev, mišljenja in vedenja ter nas odpira novim možnostim. Sprva se pojavi strah … Človek se sooči z mnogo vzorci: notranjimi strahovi, neodločnostjo in šibkostjo. Ti vzorci so do takrat nezavedno urejali njegovo življenje. Z zavestno odločitvijo, da se sprehodi po žerjavici, oseba razbije te negativne vzorce, se osredotoči na uspeh in sledi Resnici. Na fiziološki ravni temu dogodku ustreza ustvarjanje novih živčnih povezav v človekovem živčnem sistemu. Po tej izkušnji se človek počuti prečiščen, spremenjen, osvobojen in bližje svoji resnični naravi.

Tej ekstatični izkušnji sledi integracija, ki ji je posvečen ves naslednji dan. Integracija nam omogoča, da pridobljeno razširjeno zavest prenesemo v vsakdanje življenje.

Po izkušnji hoje po žerjavici ne boste nikoli več enaki. Soočili se boste s primarnim strahom pred ognjem in lastnimi omejitvami. Prečkanje ognja uniči naše ovire in strahove, odpira povsem novo stopnjo obstoja. Ko prečkate žerjavico, odprete vrata v novo življenje … 

Zasadite seme svoje nove vizije. Je izkušnja, ki spremeni življenje na bolje … Se vidimo na ognju! 

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.