Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Klic, da skupaj pozdravimo ženstvenost na globalnem nivoju

Klic, da skupaj pozdravimo ženstvenost na globalnem nivoju

Draga Jasmina,

 

Če se spomniš, sem bila lani novembra v Sarajevu, kjer sem bila priča posledicam spolnih zločinov nad ženskami. Težko bom pozabila trenutkov, ko je na moji levi sedela novinarka, ki dela intervjuje z v vojni zlorabljenimi ženskami in dekleti. Desno od mene pa so sedele ženske, ki so bile pred 25 leti še mlada 15-letna dekleta, a brutalno posiljena in spolno zlorabljena.

Ko so me ženske spoznale, so me plašno prosile, če jim pomagam, če lahko pomagam ženskam ne le v Sloveniji, ampak tudi v Bosni. In v naslednjem trenutku je skozi mene odmeval močan klic po ozdravljenju ženstvenosti.  Zdravljenje ženstvenosti na individualnem nivoju, oz. samozdravljenje, in še mnogo širše, zdravljenje slovenske, nacionalne rane ženstvenosti. Klic, da skupaj pozdravimo ženstvenost na globalnem nivoju.

Skoraj leto dni se je seme kalilo ... in res, v Sarajevo grem od 12. do 13. oktobra z delavnico, na kateri bom tamkajšnjim ženskam predala modrosti, prakso in ljubezen. 13. oktobra je celo čas polne lune in bo še toliko močnejše, še več svetlobe, še več yinga, ženske moči in podpore, in bomo izpeljale proces s polno luno, za svoje samozdravljenje in zdravljenje ženske energije Sarajeva, Bosne in Slovenije.

Glas iz Bosne, ki  kliče po pomoči nas Slovenk, je vedno glasnejši. In v glasu je tudi tvoje ime, klic po pomoči k zdravljenju slovenske, bosanske, evropske in globalne ženske. Seveda, če tako čutiš, če tako želiš. Če so inteligentne energije piramid v Bosni posredovale tudi tebi podobno sporočilo o potrebni direktni podpori ljudem, predvsem žensk, ki tam živijo.

Kajti zelo zelo boleče je to, da je bilo nedaleč stran od nas, v okoliških krajih, ki jih obiskujete, med 20.000 in 50.000 deklet in žensk posiljenih in podvrženim najhujšim oblikam spolnega nasilja. Ženske, ki še zdaj sestavljajo svoja sesuta življenja.  In ta energija vibrira vse do nas. Saj veš, kako so bosanske piramide in Triglav in še mnoga področja v Sloveniji energetsko povezana z bosanskimi oz. se napajajo preko meridianov, ki tečejo do nas.

Mogoče ta vibracija energetsko podpira tudi okolje v Sloveniji, da se posilstva redno dogajajo tukaj, pred našimi pragi, in da je vsaka sedma slovenska ženska posiljena in da je tako težko izkoreniniti iz naše celične, energetske ravni, vse travme v spolnosti, ki so jih bile deležne naše babice, naše prednice.  

Tako močno čutim, da smo na globalnem nivoju sposobne skupaj zmanjšati število posiljenih deklet in žensk in podatke, ki pričajo, da je letno posiljenih več milijonov žensk.

Draga Jasmina, če tudi ti čutiš v tem resnico, te nesebično in iskreno naprošam, da po svoji intuiciji, po svoji moči pripomoreš k skupnemu zdravljenju ženstvenosti in njenih ran. 

Poleg tega te v imenu zlorabljenih žena v Bosni naprošam, če lahko povabiš slovenske ženske v Sarajevo na delavnico, na skupno zdravljenje bosanske, slovenske in svetovne ženstvenosti in žensk.    

Seveda tebe nikakor ne želim in ne smem povabiti v Sarajevo na delavnico, ker sedaj to ni prostor, kjer bi sebe in razvijajoče se bitjece izpostavljala tamkajšnjim energijam.   

 

Glas je od mene želel, da je delavnica v Sarajevu moje nesebično darilo vsem ženskam, zato sem cene za delavnico zminizirala za bosanske udeleženke in jih bom še prepolovila na 25 € za oba dneva skupaj.  Poleg tega bom zminizirala še cene za slovenske udeleženke, v želji in s ciljem, da naredimo najvišje dobro zase, za bosansko rano in našo slovensko žensko rano. 

 

Če bi bilo po moje, bi bilo seveda brezplačno, ampak organizatorka v Bosni in energetski tok mi to prepovedujeta.

 

Lepo te pozdravljam,

 

Karmen Bezget

 
 

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.