Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Klepet ob kavi je izbral ekološko slovensko igračo leta: PUNČKA GAJA!

Klepet ob kavi je izbral ekološko slovensko igračo leta: PUNČKA GAJA!

V času plastike in poplave t. i. igrač za enkratno uporabo (ki se jih otroci takoj naveličajo) so enostavne, ekološke, nenevarne igrače prava redkost. Žalostno je, da so ravno igrače ene izmed najbolj toksičnih stvari na policah! Otrok v stiku z igračo v šestih minutah toksin sprejme v telo, zato je odgovornost staršev, da otrokom omogočimo varne igrače, narejene iz ekoloških materialov. Statistika Zveze potrošnikov Slovenija kaže, da je največ odpoklicev ravno v kategoriji igrače. Izdelki za otroke so lahko prepojeni z več kot 100 tisoč različnimi sintetičnimi kemikalijami, od katerih je le dober odstotek testiranih za tveganje za človekovo zdravje. Med vsemi temi sintetičnimi kemikalijami pa je vsaj 50 ftalatov (ki delujejo kot hormonski motilci). Več igrač kot ima otrok, manj ga zanimajo! Manj igrač pomeni več domišljije, zato upoštevajte Montessori priporočila in otroku hkrati ponudite samo nekaj igrač, ki jih lahko na 14 dni tudi menjate. Tako boste otroka zaposlili za dlje časa in tudi bolj prispevali k razvoju njegove domišljije.

Odločili smo se, da popestrimo ponudbo v naši spletni trgovini z idealno igračo, narejeno ročno, v Sloveniji, predvsem pa z ekološkimi materiali. TO JE PUNČKA GAJA! :)

Punčka Gaja: eko, Waldorf in ročno narejena v Sloveniji!

Punčka Gaja: eko, Waldorf in ročno narejena v Sloveniji!

Za otroka je punčka več kot samo igrača, temveč prijatelj, zaupnik skozi mnoga leta.

68,00

Ime je dobila po Jasminini Gaji, narejena pa je trajnostno in po Waldorfskih načelih. Za otroka je punčka več kot samo igrača, temveč prijatelj, zaupnik skozi mnoga leta. S punčko pomaga procesirati čustva in graditi svojo čustveno inteligenc ter razvija domišljijo. 

 

Kdo je ustvarjalka novih ekoloških igrač?
 
Irena Žganjar trenutno dela kot gospodinja v domu starejših občanov, ves svoj prosti čas pa porabi za kvačkanje in pletenje. Enostavni izdelki, kot so na primer šal ali kapa, ne vzameta toliko časa kot izdelava punčke Gaje, ki traja približno sedem dni. Vsi deli punčke so 100 % ekološki certificiran eko bombaž in eko volna. Glava, noge in roke so vrtljive, punčka pa zajema snemljivo čepico, spodnjice, obleko. Otrok bo tako užival ob slačenju in oblačenju punčke, tudi umivanju njenih oblek.
 
 
Punčka Gaja komaj čaka na otroški objem!
Z eno besedo − idealna igračka!
 
Obiščite Gaja Akademijo, spletno šolo za zavestne starše!
 
 
Pod zavihkom BREZPLAČNO najdete Jasminino porodno zgodbo DOMA ROJENA.

Sorodne objave

Otroci in alergije: vodnik po prehrani, navadah in dopolnilih

Alergije so 'nenormalen' odziv našega telesa na snovi iz zraka (v naše telo pridejo z dihanjem), hrane, materialov s …

Ničesar ne naredim zase, vse dam za otroke in družino. Kaj pa jaz?

Ko postanemo starši, se pogosto zavemo, da smo pripravljeni storiti vse za svoje otroke. Nesebično se žrtvujemo za …

Kaj je pogoj, da ženska zanosi? Kaj potrebuje ženska, preden zanosi? Priprava na zanositev

Kengurujka je oplojena in proces brejosti lahko dobesedno zaustavi in zamrzne do 2 leti. Ko je Jasmina obiskala …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.