Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kdo pravi, da je življenje polno priložnosti?

Kdo pravi, da je življenje polno priložnosti?

Kaj je prva stvar, ki jo asociirate z besedo Avsenik? Če ste pomislili na nedeljsko kosilo in narodnozabavne tone v ozadju, ste eni izmed mnogih. Tokrat na Klepetu ob kavi gostimo vnuka najbolj slavnega Avsenika, ki je svoje poslanstvo prav tako našel v zabavanju množic, Saša Avsenika. Spraševali smo se (in on nam je brez zadrege odgovarjal), ali je kdaj flirtal s kom iz občinstva, ali je videl koga iz svoje skupine golega, ali je kdaj lagal o svoji starosti ter ali je kdaj brskal svoji punci po mobitelu brez njene vednosti. Zaupal nam je tudi, katera rastlina ga najbolj pooseblja, kaj si predstavlja pod besedo bog in kakšni so njegovi plani za prihodnost. Vabljeni k ogledu posnetka!

Saša pa smo vprašali tudi, kaj je bila zadnja stvar, ki si jo je kupil, in za katero mu ni bilo škoda odšteti več denarja. Za kaj se torej splača ter za kaj ne zapravljati denar? Zagotovo je dobra naložba vse, kar osrečuje in hrani vaša dušo in telo. Seveda se prioritete med posamezniki razlikujejo, kljub temu pa je Klepet ob kavi pripravil seznam treh stvari, za katere je vredno zapravljati denar, in tri, za katere ne toliko.

3 stvari, za katere je vredno zapravljati denar:

  • lokalna, ekološka in sezonska hrana

  • predavanja, izobraževanja in dogodki

  • hobiji: recimo potovanja

3 stvari, za katere ni vredno zapravljati denar:

  • novi avtomobili

  • prigrizki in sladke pijače

  • moderna oblačila

In še en napotek za konec: ne hodite v službo zaradi denarja, ampak zaradi veselja! Denar naj bo posledica in ne vzrok, saj je vredno početi le tisto, za kar smo poklicani (ne, kar je naša služba). Ko boste odkrili svoje poslanstvo, se bo izboljšalo tudi vsesplošno obilje.

Še več napotkov in praktičnih tehnik, kako pričarati stanje obilja na vseh področjih, pa preberite v knjigi Kako živeti v obilju.

Kako živeti v obilju? 2. dopolnjena izdaja iz potovanja okrog sveta

Kako živeti v obilju? 2. dopolnjena izdaja iz potovanja okrog sveta

S praktičnimi energijskimi tehnikami do osebne in finančne svobode! Knjiga vam ponuja …

27,00
Kako živeti v obilju? 2. dopolnjena izdaja iz potovanja okrog sveta (E-knjiga)

Kako živeti v obilju? 2. dopolnjena izdaja iz potovanja okrog sveta (E-knjiga)

S praktičnimi energijskimi tehnikami do osebne in finančne svobode! Knjiga vam ponuja …

19,70

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.