Jasminino rojstnodnevno presenečenje! Izkoristite dneve brezplačne poštnine za nakupe v spletni trgovini.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kdo je zgradil Bosanske piramide?

Kdo je zgradil Bosanske piramide?

Odkritje bosanskih piramid pri mestecu Visoko v osrednji Bosni je eno največjih razkritij v zadnjih 100 letih. Kakor ostale piramide, tudi te, Sloveniji bližnje neverjetne človeške tvorbe burijo domišljijo zaradi preciznosti gradnje, dimenzij ter raznih ugotovitev o upoštevanih matematičnih zakonitostih. Analize potrjujejo, da je osrednja bosanska piramida (piramida Sonca) stara najmanj 25.000 let, kar jo uvršča med najstarejše odkrito piramido na Zemlji. Kaj več o nenavadnostih, ki se dogajajo v okolici in notranjosti piramid, pa nam bo zaupal nihče drug kot najditelj bosanskih piramid Semir Osmanagić. Konec aprila se v Visoko namenja tudi ekipa Klepeta ob kavi. Greste zraven?

Bosanske piramide so eden (če ne) največjih tovrstnih artefaktov na svetu. Stojijo na zares strateški lokaciji, saj so pod njimi izvori energije, železna plošča, znotraj njih je energijsko sevanje, informacije iz duhovnega sveta, ki jih dobimo preko njih, pa nam lahko služijo kot kažipot, ustvarjalna ideja ali navdih za raziskovanje.

Dr. Osmanagić se je o izvoru bosanskih piramid pogovarjal s šestimi ljudmi, ki znajo dostopati do akaških zapisov in vsi so povedali, da graditelji Bosanskih piramid niso s tega planeta, ampak iz druge galaksije …

Torej, obisk Bosanskih piramid je nedvomno posebna izkušnja. Konec konec aprila oz. v začetku maja se na Visokem dobi z najditeljem bosanskih piramid Semirjem Osmanagićem tudi Klepet ob kavi.

In zakaj je to potovanje drugačno od ostalih? Pred tuneli nas bo sprejel dr. Osmanagić osebno.

 

Doživeti piramide je že samo po sebi velika dogodivščina, druženje z njim pa je v teh časih dejansko redka priložnost. S piramidami je namreč povezan skozi različna življenja, zaradi česar lahko preko njegove povezave tudi sami bolj začutimo vseprisotno zdravilno vibracijo. Klepetov program potovanja v dolino bosanskih piramid smo izvedli že nekajkrat in doživetje vsakič nadgradili. Tokrat bo z nami na avtobusu tudi Anita Reher iz ezoteričnega društva Arhelika!

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/potovanje-v-dolino-bosanskih-piramid-1424.html

Sorodne objave

Kaj nam prinašajo junijske energije z vidika karme, astrologije/numerologije in feng shuija?

Mesec junij je v vibraciji števila 6, ki govori o lepoti, denarju, umetnosti, ljubezni in vrednotah. Šestica si želi, da …

Jasmina praznuje! Izkoristite dneve brezplačne poštnine!

Bliža se moj rojstni dan. Praznujem 31. maja in danes vam zaupam, kakšne so moje želje …  

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.