Danes praznujemo DAN ZDRAVJA! Koda ZDRAVJE ti odklene brezplačno poštnino!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kdo je nova voditeljica Klepeta ob kavi?

Kdo je nova voditeljica Klepeta ob kavi?

Ste jo že opazili? Prijazno blondinko, ki je nova sovoditeljica oddaje Klepet ob kavi v času, ko se Jasmina že pripravlja na novo življenjsko vlogo. 
V spodnjem intervjuju vam razkrivamo kdo je Neža Bračič, kaj rada počne, o čem najraje govori in kako dolgo se z Jasmino že poznata. 

Neža, v svojem življenju si se že preizkusila v mnogih vlogah. Katere pa so tiste v katerih najbolj uživaš, si zanje najbolj poklicana?

Na prvem mestu je definitivno vloga mamice. Čutim, da sem našla pravi smisel življenja in hvaležno iz dneva dan srkam in čutim to neverjetno brezpogojno ljubezen. Lahko rečem, da sem zdaj kompletna in izpolnjena. Moja druga ljubezen pa je televizija. Po začasni selitvi v Azerbajdžan in dveh porodniških staležih sem jo močno močno pogrešala. Enostavno pred kamerami oživim in ti občutki so neopisljivi.

Z Jasmino se že dolgo poznata, kakšnih 10 let nazaj sta bili tudi sodelavki! Je bila Jasmina že takrat predana takšnim tematikam, ki jih danes tudi sama vodiš v oddaji?

Jasminina energija je še iz časov, ko sva delali skupaj enostavno izstopala, občutila sem jo kot preplet mističnosti, radovednosti, pozitivnosti in neverjetne notranje moči. S svojo oddajo se je razvila do te mere, da danes živi in deluje v skladu s tem, kar je. Oddaja je Jasmina in obratno. Občudujem jo, ker ima jajca po domače. Nobena tema ji ni tabu, nekako poklicana je za to, da o njih brez zadržkov govori.

Kaj pa zanima tebe osebno? Verjetno ti je marsikatera tematika v oddajah nova, drugačna ... celo nenavadna. Katere tematike, ki si jih posnela do zdaj so ti bile še posebej blizu? Lahko omeniš katerega gosta?

Res je, lahko rečem, da sem v večini tematik, ki jih z gosti obravnavamo, popoln laik. Blizu so mi različni psihologi in socialni pedagogi, ko tema nanese na starševstvo, tam se doma (smeh). Mi je pa oddaja odprla nov pogled, kako poskrbeti zase, za svoje zdravje in dušo. S tem se prej nisem ukvarjala in vidim, da se imam še veliko za naučiti in posledično spoznati samo sebe.

Kakšno je vzdušje na snemanjih, kako ti vidiš ekipo, s katero sodeluješ?

Vzdušje je fenomenalno! Za oddajo stoji ekipa posameznikov, ki se zaveda, kako pomemben je kvaliteten prispevek vsakega od njih, da oddaja zaživi v res najboljši možni luči. Tudi gostje so velik izziv, nekateri imajo tremo, so zadržani, spet drugi že kar preveč strokovni, vendar jim s skupnimi močmi pomagamo, da temo, o kateri veliko vedo in lahko pomagajo gledalcem, predstavijo na kar se da razumljiv način.

Tudi tvoj mož, dr. Mitja Bračič pomaga predvsem športnikom z uvedbo zdravega življenjskega sloga, pa ga tudi ti kaj poslušaš? Katere zdrave rutine so del tvojega življenja?

Tukaj pogrnem na celi črti (smeh). Na kliniki imam na voljo vse možne strokovnjake, od fizioterapevtov, kineziologov in nutricionistov, pa se vseeno tako težko spravim na trening, čeprav priznam, da je počutje po koncu vadbe izjemno prijetno. Ko govorimo o zdravih rutinah, vas moram kar malce razočarat, moj najljubši obrok je že vrsto let kruh z nutello in nič ne kaže, da bi se moj okus v bodoče kaj spremenil (smeh).

Ali si v oddaji s strani gostov že slišala kakšen nasvet, ki ga boš tudi sama uvedla v svojem življenju, v družini?

Večina gostov v meni pusti kar nekaj pomislekov in idej, o katerih po oddaji intenzivno razmišljam in mi ne dajo miru. Kako pomembno je naše zdravje, koliko znanja so nam pustili naši predniki, kako enostavno si lahko pomagamo z različnimi tehnikami in rituali, kako velik pomen ima ekološka in lokalno pridelana hrana, na kakšen način vzgojiti otroke, da jim ne povzročamo nepopravljive škode ter predvsem, kako se spoznati in pri tem postati najboljša možna verzija samega sebe.

 

Sorodne objave

Koronavirus s pozitivne perspektive − dobre posledice koronavirusa

Svet ni črno-bel in tudi koronavirus ni izključno grožnja za človeštvo. Ja, zagotovo gre za zelo trdoživ in nevaren …

Je čas pred gospodarsko krizo dober čas za nakup zlata?

Če se sprašujete, kdaj je pravi čas za nakup zlata, neodvisni strokovnjaki odgovarjajo, da je za to primeren vsak čas! …

Gledalec opozarja: duhovna moč, koronavirus in znanje o mikroorganizmih! Vredno branja!

Ste edina televizija, ki zavestno in uspešno predstavlja in širi znanja o duhovni dimenziji našega življenja. Ta čas, ko …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.