Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kdaj se konča žalovanje? Se sploh kdaj konča? Zdravo soočanje z izgubo

Kdaj se konča žalovanje? Se sploh kdaj konča? Zdravo soočanje z izgubo

Žalovanje je povsem normalen pojav ob smrti drage osebe ali koncu določenega skupnega obdobja. Zagotovo pa je najhujša od izgub smrt otroka, ki starše globoko zaznamuje, in občutek krivde pri samomorih. Kako se lahko tudi sicer normalno in povsem razumljivo žalovanje sprevrže v nezdrave oblike, ki vodijo v skrajni sili do hudih bolezni in zakaj si moramo dopustiti žalovati za svojimi ljubljenimi pokojnimi, vendar hkrati pazitii tudi na čas žalovanja, ki se mora v nekem obdobju končati. Kaj nas zadržuje v neodložljivem žalovanju in kako to preseči?

Ne zamudite predavanja z osebno in poslovno svetovalko, grafologinjo ter učiteljico Reikija in Theta Healinga Edito Tomić na temo žalovanja, ki bo 16. 11. v Ljubljani.

Sorodne objave

Pravica do smrti – bi jo morali imeti?

Evtanazija je grška beseda, ki jo je prvi v medicinskem kontekstu uporabil Francis Bacon, da bi z njo opisal lahko, …

Smo ljudje že zreli za te novice?!

Kaj aktualnega je na vesoljskem področju? Šalo na stran. O tem, da bi bilo egoistično misliti, da smo sami v vesolju, …

Učili smo se tehnik za videnje brez očal

V razprodani dvorani na OŠ Milana Šuštaršiča je Maria Ana Kolman učila tehnike za boljše videnje brez očal in tudi tiste …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.