Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kdaj je "pravi čas" za to kar hočemo manifestirati

Kdaj je

SVET, SANJAČEV, UTOPISTOV in največji STRUP ČLOVEŠTVA..

Opažam, da mnogi, ki me kontaktirajo sanjajo… in ne manifestirajo prav veliko, kajti neprestano čakajo in čakajo. Njihovo življenje je kot v romanu Dogodek v mestu Gogi, kjer se nič ali skoraj nič ne zgodi. ..

Opažam, da ni največji strup človeštva alkohol, droge.. temveč odlašanje.

 

MNOGI SO MOJSTRI V »ZEMELJSKEM« ŽIVLJNJU , MEDTEM, KO SO DRUGI, med njimi tudi ALEKSANDRA, duše iz drugih galaksij.

Zemeljske duše so ustvarjene za življenje na Zemlji, medtem, ko smo mnoge druge duše tu na Zemlji »priseljene«. In take, kot smo, smo se tudi prisiljene prilagoditi. Življenje je je popeljalo skozi mnoge izkušnje in preizkušnje, ko je bilo res treba ujeti srečo za rep, ali pa kot opisuje Cankar v povesti Tek za vozom, mnogokrat sem ujela voz do boljše prihodnosti, tik za las.. Sem pa tudi zamudila kar nekaj priložnosti, ki se ne bojo več vrnile…

PRAVIJO, DA SE ZGODOVINA PONAVLJA… in v napovedi za letošnje leto, si napovedala, da bo to leto energijsko podobno letu 1941, ko se je v Sloveniji začela 2. svetovna vojna, ter da upaš, da se kaj takega ne bo zgodilo, saj se zavest človeštva dviga…

Ja, letošnje leto je res tako leto, ko je na karmičnem testiranju mnogo panog, najsi bo to zdravstvo, šolski sistem, pa ne nazadnje družinski odnosi in tradicionalne vrednote, domoljubni duh in pogum, da nekaj umre, kar ni dobro in da se rodi boljši svet.  

KOMU NAMENJAŠ KNJIGO 36 KARMIČNIH CIKLOV IN ZAKAJ RAVNO 36…

 

Naj izpostavim najpomembnejše:

 

  • Ali se za svoj napredek (kakršen koli, npr. finančni ali pa v odnosih) preveč trudite oz. so rezultati komaj opazni, če sploh so? 
  • Ali si želite uspeti na način, ki vam zagotavlja, da ste ob pravem času na pravem mestu? 
  • Ali hočete izkoristiti pozitivne danosti naravnih ciklov po svojih zmožnostih?

 

Namreč moj namen pri pisanju priročnika 36 karmičnih ciklov, je da vam pomaga osvestiti priložnosti, da lahko ujamete pravi čas za svojo fizično izkušnjo, na vseh področjih življenja, ki jih nameravate manifestirati.

Po starem več kot 10 tisoč let znanem zapisu, obidemo vsako leto natančno 36 ciklov, ki ima vsak svojevrstno energijo podpore, če mu sledimo (pozitivni aspekt), potem živimo, kot bi plavali s tokom. Medtem, ko nam delovanje opisano na negativnem aspektu predstavlja življenje kot bi »plavali proti toku«.

PA ŠE ENO SUPER PONUDBO IMAŠ ZA NAŠE GLEDALCE?

Ja, ampak ne bo večno trajala… J.Vsem zvestim klientom, bralcem moje elektronske revije VIZIONAR, in gledalcem TV ODDAJE »Klepet ob kavi«,  tokrat poklanjam VIDEO PREDAVANJE s trajanjem skoraj eno uro, ko si bojo to predavanje ogledali s svinčnikom v roki in iskreno ZASE, rešiti TEST, kje na katerem aspektu moči delujejo na POZITIVNEM IN KJE NA NEGATIVNEM POLU.  Namreč živimo v svetu polarnosti in v tem svetu, zaradi ustvarjanja dinamike, smo v večnem iskanju.. Vsaka naša odločitev, miselna naravnanost oz. dejanje je lahko POZITIVNA ali pa NEGATIVNA. Teh točk MOČI je osem..

TOREJ OB KNJIGI za doplačilo samo 8 EUR ponudiš še znanje in preizkus, da se vsak posameznik sam preveri

Ja, tako je, odlomek je iz DVOLETNEGA spletnega programa »Ključ do duše«, kjer vsak odklepa misterij svoje duše in se spoznava, ne le spoznava, temveč tudi razrešuje mnoge blokade in omejitve iz tega in prejšnjih inkarnacij….

Lep pozdrav,
Karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.