Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kateri simbol prebudi vaše starodavne moči in modrosti ter razširi zavest?

Kateri simbol prebudi vaše starodavne moči in modrosti ter razširi zavest?

Je starodavna znanost in je posvečen jezik, ki vodi do razumevanja na kakšen način je vesolje in življenje ustvarjeno ter je ključ, ki odklepa vrata  razumevanja v znanost, umetnost in arhitekturo sveta. 

Imenuje se tudi "načrt za vse kreacije", "harmonična oblika duha" in "božanski ritem, ki se izraža v življenju".

Sveta geometrija uravnava človeško energijsko polje, ker vsebuje popoln informacijski sistem, ki je namenjen zdravljenju in rasti v mnogih dimenzijah, zato odpira višje nivoje zavesti ter odklepa starodavne modrosti in moči.

 

KAJ JE ROŽA ŽIVLJENJA? 

Roža življenja je univerzalni simbol svete geometrije, ki ga najdemo povsod po svetu, v vseh religijah in povsod z istim imenom: roža življenja.

Kaj ni to zanimivo, kljub temu, da živimo v svetu polnem rivalstva med religijami?

In zakaj se je sveta geomterija rože življenja ohranila?

Roko na srce, večina ljudi ne ve zanjo, kljub temu, da jo najdemo povsod po svetu, vendar je se obdržala zaradi sovje pomenljivosti in mogočnosti, kljub vseh bitkam sveta zaradi religije, a naj poudarimo da sveta geometrija NE pripada NOBENI religiji.

 

KAKŠNA JE ZGODOVINA ROŽE ŽIVLJENJA IN KAKO VPLIVA?

Obstaja samo dejstvo, da je stara kot svet, kajti vse v stvarstvu temelji na tem osnovnem vzorcu.

Roža živjenja je bila izjemno cenjena v vsej prazgodovini, kot univerzalni vzorec, zanimivo je tudi da so ga upoštevali kot osnovo za skrivnostne strukture templjev, mošej, cerkva in oltarjev, ne glede na religijo.

Dejansko predstavlja neskončnost, gre za vzorec življenja, po katerem je ustvarjeno stvarjenje in prepleta vse ustvarjeno, zato je dobro, da ga imate v svojem domu, kajti širi vaše zavedanje, zavest, jo prebuja in se povezuje z vašim DNK.

 

KAKO DELUJE SVETA GEOMETRIJA IN ROŽA ŽIVLJENJA NA  ČLOVEKA?

Dejstvo, da obstaja že od vsega stvarstva in da se je ohranila do zdaj, poudarja njeno veličino. Dejansko uravnava človeško energijsko polje, saj vsebuje popoln informacijski sistem, ki pa je namenjen postavitvi ravnovesja v telesu, zdravljenju in rasti v vseh dimenzijah, tako tudi prebuja zavest in zavedanje, ter tako odklepa starodavne moči in modrosti, ki smo jih pozabili.

 

KAKO JE SESTAVLJENA ROŽA ŽIVLJENJA?

Roža življenja je simbol svete geometrije, rišemo pa jo lahko v neskončnost. Tista najosnovnejša in napogosteje prikazana je sestavljena iz 19-ih krogov, lahko pa seveda nadaljujemo z risanjem krogov, in kmalu se nam odpre širša slika: pridemo do sadeža življenja, ki ga tvori 13 krogov. S povezovanjem središč krogov v linije, se nam pokaže vsem znana zvezda tetraeder, imenovana tudi Davidova zvezda ali Merkaba, ki je naše svetlobno kozmično »vozilo«.

Dva kroga tako tvorita »vesica piscis« ali »ribji mehur« (poglejmo obliko naših oči), ki pomeni svetlobo. Trije krogi tvorijo trojstvo, po šestih krogih, ki jih ta esenca izriše s pomočjo presečišč prejšnjih krogov, pa se nam pokaže lepa mojstrovina imenovana seme življenja, ki je sestavljena iz 7-ih krogov. Je število 7 samo naključje, ali pa ima morda vezo s tem, ko krščanstvo uči, da je bog 6 dni ustvarjal svet, 7. dan pa je počival? In je zato število 7 tudi pravljično in srečno število ter število dni v tednu?

 

KAJ JE SVETA GEOMTERIJA, JE TO ZNANOST?

Pravijo mu tudi jezik luči in kreacije.

Vse v širnem vesolju, od metuljev, rož, slonov, vodnih kristalov, žensk, moških, dreves, piramid, planetov, galaksij, zvezd, zvoka in še in še bi lahko naštevala, obstaja zaradi malo manj poznane »skrivnosti« vesolja – to je sveta geometrija, ki je umetnost kreiranja vseh življenjskih oblik v vesolju. Vse je ustvarjeno po principu le-te, in ko se bolj poglobiš v to, začneš videvati stvari z drugačnimi očmi. Kako to, da je vse kar je naravno, tako neverjetno popolno in dih jemajoče, ne da bi človek rabil karkoli spreminjati in posegati v naravo ali v sebe? Torej sveta geometrija nikakor ni znanost človeka, je samo princip, po katerem je ustvarjeno vse vesolje …

 

JASMININA POVEZAVA Z ROŽO ŽIVLJENJA

Sveta geometrija rože življenja je tako stara kot svet.

Vse v stvarstvu temelji na tem osnovnem vzorcu.

Ta vrednostni sistem je bil zelo cenjen v vsej prazgodovini kot splošno razširjen kulturni, univerzalni vzorec.

Jasmina je povezavo začutila že v osnovni šoli, ko so spoznavali šestilo in risali kroge. Da je le to sveta geometrija je odkrila  nekaj let kasneje, v najstniških letih.

Od takrat jo je uporabljala in vedno imela pri sebi predmete, na katerih je uporabila ta simbol.

Danes ga pri ustvarjanju uporablja povsod.

Nešteto rož življenja najdete v njeni pisarni, v studio, sploh doma, vsekakor pa ni izdelka, ki ga ne bi ustvarila z rožo življenja.

Blagovna znamka DEVA je pravzaprav narejena iz svete geometrije, knjižica “Prehrana, lepota, čistoča” je polna rože življenja in svete geomterije, “Hvaležnica” jo ima na naslovnici in na vsakem listu, zato jo je uporabila skupaj z ostalimi metodami za prebujanje.

 

To pa še ni vse!

Dolgo smo čakali, pa vendar je uspelo. Možnost imate namreč, da si zagotovite svojo nalepko za steno ali steklo, simbolika pa je roža življenja.

Nalepke in projekt je izdelal upokojen grafik, ki je pravzaprav Jasminn oče, ki se je pred kratkim brez dneva bolniške v svoji karieri in polni delovni dobi kot samostojni podjetnik upokojil.

 

NALEPKA ZA STENO

Dimenzija: 40 cm

Nalepite jo lahko kamorkoli. V spalnici, dnevni sobi, tudi na vrata, garderobno omaro in še kam.

NALEPKA ZA STEKLO

Dimenzija: 20 cm

Ponuja izjemen “vitraž” učinek. Nalepite jo na steklene površine, okno. Ko čez le to posije sonce, dobite magičen žar svete geomterije, ki napolni vaš dom s čisto pretočno ljubeznijo.

Pomivanje in čiščenje šip poteka kot prej, saj so nalepke povsem odporne.

 

Več o sveti geometriji pa v oddaji Klepet ob kavi z Jasmino Kandorfer in Metko Lebar, ki ima svojo šolo svete geometrije.

 

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.