PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Katera stvar je najbolj povezana z doživljanjem sreče v življenju?

Katera stvar je najbolj povezana z doživljanjem sreče v življenju?
Loterijski dobitek. Ste to pričakovali?
Ne, to ni odgovor. 
Morda vas bodo le ti presenetili, tudi mene so. A vendarle prihajajo s strani priznane osebnosti, ki je takšnemu raziskovanju namenil svoje življenje, prav tako na podlagi le teh delujejo in si cilje v življenju postavljajo milijonarji, visoko uspešni ljudje, ki pa na račun svojega denarja niso zanemarili odnosov v družini ter lastnega zdravja.
 
 
Kaj je torej najbolj povezano z doživljanjem sreče v življenju?
Katera je tista stvar, ki nas varuje pred vsemi možnostmi, da bi se v življenju soočali z depresijo, tesnobo, anksioznostjo?
 
PRIPADNOST.
 
Pripadnost družini, pripadnost skupini, pripadnost vasi ali soseski ali kraju, v katerem živite. Občutek pripadnosti je tisti, ki ga vsi vedno iščemo. Zato pomislite komu in čemu vi pripadate v svojem življenju, okrepite svoje socialne stike, pa ne preko družabnih omrežij temveč preko sprehodov, pohodov, kavic in čajčkev, preko dolgih iskrenih pogovorov in pogledov, objemov in preko dogodek.
 
Druga stvar, ki sta najbolj povezani z doživljanjem sreče v življenju pa sta služba, ki ima večji in globji pomen ter zveza, ki ima večji in globji pomen. 
 
Ljudje torej nismo srečni tudi takrat, kadar imamo super plačano službo, vendar je ne maramo. Raziskave kažejo, da ljudem bolj pomembno vzdušje in odnosi s sodelavci in tako mi je zaupal tudi partner, ki je potreboval dolgo časa, da je zapustil svojo dobro plačano službo ravno zaradi čudovitih sodelavcev in skupnosti, ki so jo ustvarili. 
Naredite torej še ta teden nekaj, da boste okrepili stike s sodelavci, hkrati pa raziščite kakšen globji pomen ima vaša služba, kakšen prispevek k svetu predstavljajo stvari, ki jih počnete? 
Kako k boljšemu svetu pripomorejo dejavnosti podjetja, v katerem delate?
 
 
Kar pa se tiče vaše zveze, pa tako in tako sami veste, kateri so tisti trenutki, ki vam pomenijo največ. Niso povezani z dragimi večerjami v prestižnih oblekah, pač pa so to vsakdanji komentarji, ki te spravijo v smeh, občutek da si lahko ti ti in da si takšen kot si dovolj.
 
In ne išči sreče, ker sreča pride sama od sebe. Je posledica, zato naj ne bo vzrok tvojih dejanj. Samo sprosti se, nehaj čakati na stvari in uživaj. Potem pa ugotoviš, da si srečen ... 
 

Sorodne objave

Jasminino osebno sporočilo vsem ženskam v marcu + darilo: ZLATI LOTUS

Draga ženska, rada bi ti priznala, da sem bila toliko let izjemno stroga, povsem neizprosna do sebe. Preganjala sem sebe …

Jasmina osebno: Kako sem dojela kaj pomeni dom in ... roža življenje kot ključ, ki je lahko tvoj obesek za ključ! Darilo zate ...

Začel se je naš mesec. Mesec MAJ, ko pri nas praznujemo številni v ekipi, sama pa ga zaključim na zadnjega maja, ko bom …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.