Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Katera slovenska pevka govori o Nezemljanih, zvezdnih kamnih in duhovnih mentorjih?

Katera slovenska pevka govori o Nezemljanih, zvezdnih kamnih in duhovnih mentorjih?

Če ste jo do danes poznali pod opisom popolna fuzija strasti do glasbe in neizmerne odrske energije, temu dodajte še: pogumna raziskovalka življenja! Govorimo o Katayi, pevki in sinhronizatorki, ki je večina v tej vlogi, ki jo predstavljamo danes, še ni videla! Z Jasmino sta spregovorili o Nezemljanih, pa o zvezdnih kamnih ter duhovnih mentorjih. S čim se, poleg ustvarjanja, torej tako rada ukvarja? Kaj gleda ob večerih in zakaj predvideva, da ji je bilo namenjeno spoznati sfere, ki so ljudem v načelu skrite? Česa se boji in s čim se sooča ter kaj ji pomenita duhovnost in duhovna rast? Zakaj kar ne more prehvaliti moldavitov? So res tako zelo posebni? Ne spreglejte zanimivega pogovora s srčno in karizmatično Katayo!

Moldaviti so prav zares edinstveni zvezdni kamni, ki so bili na Zemljo poslani s plemenitim namenom – dvigniti vibracijo človeštva. Najbolje delujejo v območju srca ali na čelu, pomagajo, da se očistite vseh negativnih misli, skrbi in problemov, ter odpirajo pogled v nevidne sfere (so eden najmočnejših spodbujevalcev razvijanja jasnovidnosti!). Nikakor pa ob uporabi moldavitov, ki delujejo z zelo visoko vibracijo, ne pozabite na prizemljevanje: hodite bosi, pojdite v gozd ali lezite na tla.

MOLDAVIT obesek s srebrno zanko 2,2g – 3,6g

Moldavit je brez dvoma eden izmed najmočnejših kamnov za razvijanje jasnovidnih …

88,00

Sorodne objave

Sončev mrk 8. aprila lahko prinese globalne pretrese ... povežite se s sabo!

Zapis je pripravil astrolog Jimmy, ki pripravlja tudi tedenske horoskope.  Zapis iz energij meseca aprila 2024. …

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.