Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Katera karta vas najmočneje pritegne ter kakšno sporočilo prinaša?

Katera karta vas najmočneje pritegne ter kakšno sporočilo prinaša?

Intuitivno izberite karto, ki vas trenutno najmočneje pritegne, in odkrijte, kaj se bo zgodilo v prihodnosti ter kaj nemudoma spremeniti pri sebi.

KARTA ŠT. 1

Izbrana karta simbolizira enotnost. V naslednjih dneh iščite znake, ki vam jih pošilja univerzum, in se bolj povežite sami s seboj. Prihaja učitelj, ki vam bo pokazal drugačne vidike delovanja. Pomembno je, da najdete ravnovesje med akcijo in srčnimi željami. Ste na začetku velike transformacije. Prepustite se in spustite nadzor.

KARTA ŠT. 2

Karta št. 2 simbolizira razcvet, srečo, optimizem in zadovoljstvo. Tisto, kar si že dolgo želite, se bo uresničilo. Prihajajoče obdobje bo polno ljubezni, zdravja in lepote, nekatere morda preseneti nosečnost! Delite svojo srečo z drugimi, saj se bo tako le še potencirala.

KARTA ŠT. 3

Karta št. 3 simbolizira nove začetke. Prihaja čas preporoda, drastičnih zaključkov in novosti. Začenja se novi cikel. Končno boste zmožni zapustiti tisto, kar vas onesrečuje (služba, odnosi, vzorci, prepričanja). Zdaj prihaja obdobje velikega učenja, zorenja in hkrati miru. Ne zavlačujte s spremembami!

Sorodne objave

NASA, astronavti in fotobiomodulacija (rdeča svetlobna terapija), ki je bila odkrita po nesreči ...

Vse se je začelo leta 1993, ki je odigralo pomembno vlogo pri rojstvu same terapije z rdečo svetlobo. Leta 1993 je …

Samski se morajo zavohati! Ne uporabljajte parfuma ...

Parfum ne bo samo prekril vašega naravnega vonja, temveč je tudi hormonski motilec. Kaj bi morali vedeti, si pogledate …

Letošnji program na sejmu Altermed Celje: akupunktura na odru, hormonske vadbe, predavanja o energijskem vzroku bolezni, rodovne posesti v Sloveniji in še kaj!

Altermed letos pripravlja poseben spremljevalni program, ki bo poleg novosti razstavljalcev prinesel mnogo zanimivega, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.