PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Karmična diagnoza za leto 2020

Karmična diagnoza za leto 2020

Leto revolucije, prenove, spremembe vsega, kar nam ni v trajno zadovoljstvo

Odskočna deska za uspeh v novem letu bo v smislu nadaljevanja 2019, še najbolj pa v tem kontekstu, kako smo uspeli obuditi naše potenciale in uveljaviti se z našimi »spečimi« možnostmi.

Še vedno se nadaljuje preizkušnja, če postorimo prave stvari ob pravem času. Mnogi »duhovno« prebujeni posamezniki ne sledijo več iluziji, da se bo priložnost že sama ponudila, ko bo pravi čas. To je čakanje, na nekaj, kot je opisano v romanu Dogodek v mestu Gogi, ko vsi nekaj čakajo, da se bo zgodilo, vendar se ne zgodi popolnoma nič. Temu se je pomembno izogniti in ujeti pravi čas.

Najbolje se tega zavedajo »zemeljske duše«, ljudje z Zemeljsko strukturo duše, so ustvarjeni za ta planet in vejo in delujejo v skladu s cikli narave.

Na karmičnem testiranju je urejenost sveta

Pravila igre obstajajo, da se počutimo varni, kot cestno prometni predpisi. Ravno tako moramo upoštevati zakone družbe in tako se srečamo z avtoritetami. Za mnoge bo to enostavno, za marsikoga pa ne. V tem kontekstu nam je v pomoč sveta geometrija, ki jo vključuje tudi shri jantra.

Šhri Jantra predstavlja Kompleksna geometrija – Sveta geometrija, ki so jo razumele in uporabljale že stare civilizacije, je ključ in dostop do razumevanja vsega stvarstva.

POKAŽEM OBESEK SHRI JANTRE, ki nam bo v pomoč, da najdemo ravnovesje med žensko (Luna in moško Sonce) energijo.

V tem letu nam namreč marsikaj ne bo jasno. Hoteli bomo spremembe, vendar bo izjemnega pomena način, preko katerega dosežemo te spremembe.

Naj pojasnim: to revolucionarno leto 2020 je v mnogo čem podobno letu pred 2. svetovno vojno med letom 1939 in 1941. Podobna situacija, ki smo jo doživeli je bila v letu 1982, ko je zmanjkalo vsega iz uvoza, tudi goriva za avtomobile, pa mesa, saj takratni način gospodarstva ni bil pravi in je zahteval svoje dno, da smo lahko nekaj spremenili.

Naravne katastrofe, požari, vremenske skrajnosti… vse z namenom čiščenja. Narava ima vedno prav in to sem doživela, kot otrok, ko sem bila stara 6 let sem napovedala potres. Nisem hotela v posteljo, kot se to spodobi za vse otroke. Bil je četrtkov večer in na radiu so vrteli znane popevke… Nato je zagrmelo, se stresno in sesulo… Po potresu smo bili deležni mnogo boljših življenjskih razmer, vas se je prenovila, ljudje smo postali bolj humani drug do drugega. Nekaj podobnega lahko pričakujemo tudi v letu 2020. Kar je dobro bo ostalo.

Pretresi bojo tudi na političnem področju, saj se dušna narava mora ujemati z razumskim in ker je ljudem marsikaj nelogičnega, se bojo uprli. Množični shodi in protesti bojo v smislu načrta že pred poletjem, v jesenskem času pa bo to doseglo svoj vrh.

Na karmičnem testiranju so naše vrednote. Na primer: spolna nezvestoba ima za posledico spolne bolezni, včasih je bil to sifilis, danes aids. Vedno se pojavi nekaj, kar nas uči. Omejitve si postavljamo v kontekstu vrednot, da bi vili varni, srečni in izpolnjeni na dolgi rok in ne težili k kratkotrajnemu zadovoljstvu, brez dolgoročnih ciljev.

Za zaključek:

Kar ni poravnano z našo dušo, bo prineslo hude posledice. Srce in razum morata podpirati eden drugega, sicer zavlada kaos.

 

Sorodne objave

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Astrološke energije meseca marca 2024

Energije marca 2024 nas vabijo na čarobno potovanje notranje preobrazbe in obnove. V času, ko Sonce sklene svoje …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.